Udgivet d. 26. oktober 2016

Høje-Taastrup Kommune har sammen med Nærheden lanceret en branding-kampagne. Den skal åbne omverdenens øjne for, at kommunen er et attraktivt sted at bosætte sig med forskellige typer bolig, job af enhver art og et væld af fritids- og kulturtilbud.
Branding-kampagnen har temaet “Tæt på”, for i Høje-Taastrup Kommune er man tæt på alt det, der betyder noget: byen, naturen, jobbet og hinanden. Ikke mindst de mange spændende virksomheder i kommunen med mange forskellige job er en styrke.

Derfor skal du flytte hertil
Kampagnen slår blandt andet på disse argumenter for at flytte hertil:
– Du er tæt på enestående naturområder fra Hedeland til Vestskoven.
– Du er tæt på byen med kun 12 minutter til København.
– Du er tæt på job af enhver art – fra forskning og IT til service og transport – for vi er danmarksmester i jobvækst.
– Du er tæt på kultur- og fritidsaktiviteter lige fra billedskole til bueskydning.
– Dine børn er tæt på skolen og kammeraterne.
– Du er tæt på det gode liv, uanset om du foretrækker livet i landsbyen, i byen eller i den nye bydel Nærheden, hvor vi bygger fremtidens skole.

Følg med på Facebook og Instagram
Kampagnen kører primært på sociale medier, og man kan følge med på kommunens sider på Facebook og Instagram. Fra oktober vil den også køre på LinkedIn målrettet medarbejdere, som arbejder i Høje-Taastrup Kommune.

Hvad kan du gøre
Kommunens kommunikationsafdeling står for kampagnen og kommer med denne opfordring til, hvad du kan gøre for at støtte:
– Like os, følg os og hjælp os med at sprede det gode budskab: Del dine historier og billeder via #tætpå #mithtk
– Fortæl din historie: Har du en god historie om arbejdslivet, familielivet, hverdagslivet eller noget helt fjerde i Høje-Taastrup Kommune? Så – kontakt os på kommunikation@htk.dk eller skriv til os på Facebook.
Bliv ambassadør: Har du lyst til at blive ambassadør for det gode liv i Høje-Taastrup Kommune? På Instagram starter vi en stafet, hvor vi kommer helt tæt på livet i kommunen. Har du lyst til at være med – eller kender du nogen, der har – så send os en mail på kommunikation@htk.dk eller skriv til os på Facebook.
– Prik din kollega på skulderen: Er din kollega noget helt særligt, eller har han eller hun en god historie om livet i kommunen? Send os en mail på kommunikation@htk.dk eller skriv til os på Facebook.

Få en signatur til din firma-mail
Høje-Taastrup Kommune har udviklet en #tætpå-mailsignatur (se foto nedenfor), som virksomhederne er velkomne til at bruge. Du kan få den tilsendt ved at skrive til kommunikation@htk.dk

Signatur

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.