Udgivet d. 18. maj 2017

Med borgmester Michael Ziegler som en særdeles kyndig guide havde vi en meget interessant bustur rundt til aktuelle og kommende projekter i Høje-Taastrup Kommune.
Vi var først rundt om området ved transportcentret, hvor Dansk Returemballage og Volvo Truck Center snart skal bygge. Forbi det nye område Høje Taastrup C og hen til Taastrupgård, hvor en stor renovering er på vej. Derefter ud og se det store område, hvor der skal bygges et kæmpe vandland.
Bussen rundede Nymølle i Hedehusene, hvor et nyt erhvervsområde udvikles. Turens højdepunkt var, bogstaveligt talt, Nærheden, hvor vi kom højt op – på taget af det nye springcenter – og få et super overblik over det kommende boligområde. 
Vi kom også forbi Hedeland, hvor et stort udviklingsprojekt er på vej med det sigte at gøre naturområdet “vildt råt” og “vildt roligt”, som Michael Ziegler sagde.
Vi sluttede med en rundvisning i Orbicon/HedeDanmarks nye kontorhus i Høje Taastrup. Orbicons administrerende direktør Jesper Nybo Andersen bød velkommen, og seniorprojektchef Mads Lauritzen, MT Højgaard, som har varetaget byggeriet, viste rundt og fortalte om projektet.
En meget udbytterig formiddag, som er værd at gentage om et år, så vi kan se, hvor langt udviklingen er nået.

Nærheden

Højt humør fra udsigtspunktet i Nærheden.

Orbicon inde
Orbicons administrerende direktør Jesper Nybo Andersen bød velkommen i det nye hus.

Orbicon ude
Seniorprojektchef Mads Lauritzen, MT Højgaard, fortæller om det nye kontorhus, hvor Orbicon og HedeDanmark samler sine sjællandske kontorer. 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.