Udgivet d. 4. december 2018

Nyt medlem: Floral Image.

Camilla Muus har med succes taget et australsk blomsterkoncept og overført det til dansk erhvervsliv. Det handler om at udleje blomsterbuketter til virksomheder. Ikke almindelige blomster, som skal plejes og passes, men naturtro – eller kunstige, som nogle vil sige.

– Det var da heller ikke alle, som syntes, at det var det allerfedeste, da jeg begyndte at løbe virksomhederne på dørene for at udleje mine buketter. Selv om buketterne er vildt flotte, kan der alligevel være en lille barriere, når folk hører, at det ikke er ægte blomster. Men den barriere er ved at blive brudt ned, siger Camilla, som har en ambition om at være landsdækkende med sin danske franchise af Floral Image.

Ene i Danmark
Konceptet har 17 år bag sig. Camilla blev opmærksom på det gennem sin onkel, som emigrerede til Australien og blev ven med manden bag Floral Image. I dag er det ude i 21 lande, fordelt på 90 franchises.

Camilla har købt en masterfranchise for Danmark, hvilket udelukker andre fra at komme ind. Derfor drømmer hun om at udbrede det til de større byer i hele landet, eventuelt ved hjælp af et par mindre franchisetagere. Planen er at være ude i hele landet inden for to år.

Travlt og udvider staben
Indtil nu dækker hun godt og vel Region Hovedstaden med udgangspunkt fra sit kontor og lager i Rødovre. Hun har en medarbejder og planer om at ansætte en mere til foråret.

– Vi har megatravlt, dels fordi vi har fået mange kunder, dels fordi vi kører hårdt på med kanvassalg. Det vil sige, at vi er ude og banke på hos virksomhederne og vise dem vores buketter, så de kan fornemme, hvad det giver af værdi. Du bliver jo i godt humør og føler dig velkommen, når du bliver mødt af en flot buket i receptionen, siger Camilla.

camilla
Når du bliver mødt af en flot buket i receptionen hos en virksomhed, kan du kun blive i godt humør, siger Camilla Muus, partner i Floral Image.

Lejer en måned ad gangen
Virksomhederne lejer buketterne en måned ad gangen uden yderligere binding. Der er tre størrelser og tre priser: 295 kr., 325 kr. og 350 kr. pr. måned. Når måneden er gået, kommer Floral Image og skifter buketten ud.

Camilla: – Vi sælger på, at det er en billig måde altid at have en flot buket på, den skal ikke passes, og der er ingen problemer i forhold til allergi.

Aktiv i Taastrupområdet
Camilla er uddannet beklædningsdesigner og har haft egen virksomhed i den branche, hvor hun lavede børnetøj. Men da virkeligheden viste sig at være mere drift end design – og der også var tre børn at tage hensyn til – skiftede hun spor og har med Floral Image skabt en god forretning med en fleksibel arbejdsdag.

Flere virksomheder i Taastrup er allerede på kundelisten, og flere vil blive besøgt. Og så satser Camilla også på at nå længere ud ved at være aktiv i et netværk som Erhvervsforum og på de sociale medier.

Floral Image – Copenhagen

Tlf. 52 30 07 49

camilla@floralimage.dk

www.floralimage.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.