Udgivet d. 16. maj 2018

Nyt medlem: Chantall’s. 

Chantall A.C. Johansson er, efter at have afhændet sin transportvirksomhed, nu gået målrettet og fuld tid ind som livsmotivator og business mentor med den klinik, hun har haft siden 2013.

– Jeg hjælper mennesker, som sidder i så meget tvivl om, hvad vej de skal gå i livet, hvad enten det handler om karriere, job, økonomi, helbred, parforhold eller psykisk ubalance og bekymring om fremtiden, siger Chantall A.C. Johansson. 

– Mennesker, der kommer hos mig, sidder ofte i en fuldstændigt låst situation eller har nogle konkrete spørgsmål, de søger svar på. Men fælles er, at de ikke kan klare “smerten” og uvisheden længere og har indset, at de må gøre noget selv for at komme videre. Det er her, jeg hjælper mennesker, som ønsker at få afklaring, forløsning, forandring og ikke mindst mod og motivation for fremtiden.

Erfaring som erhvervsleder
Chantall A.C. Johansson har ikke en fast fremgangsmåde i sit arbejde. Hver session er forskellig og nøje tilpasset til netop den, der sidder over for hende. 

– Jeg bruger både mine tidligere erhvervserfaringer som adm. direktør, CEO og coach samt mine intuitive evner til at hjælpe mennesker med at få afklaring og klare svar til at leve sine styrker og potentialer til et godt liv på alle planer.

Chantalls tilbyder en første 15 minutters gratis telefonisk samtale.

– Det er med henblik på at afklare, om jeg kan være et godt match for dig i din udvikling mod en afklaring og en bedre fremtid, siger hun.

Chantall’s v/ Chantall Adeliin Johansson

Klinik: Solrød Sundhedshus, Solrød center 70-80 1. sal, 2680 Solrød Strand     

Tlf. 29 24 46 15

livsguide@yahoo.com

www.chantalls.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.