Udgivet d. 21. juni 2021

Nyt medlem: Se Godt Ud Ejendomsservice.

I og for sig havde Alex Dalsgaard Olesen et ganske godt job som sælger. Men så kom der en finanskrise – og så en fyreseddel. Det er ti år siden nu.

– Tja, hvad gør man i den situation? Jeg sagde: Nu skal jeg være vinduespudser. Og så ringede jeg og spurgte et firma, om jeg måtte få lov at komme ud og pudse vinduer gratis for dem i en uges tid. Det job var lige mig; uden for i den friske luft og det frie liv.

Flere opgaver – mere forretning

Siden har Alex ikke set sig tilbage. Fornemmelsen fra de fem dages gratis praktik holder stadig stik.

I ti år har han nu drevet egen virksomhed. Først som vinduespudser, men siden er forretningen udvidet, så han nu tilbyder ejendomsservice, herunder pleje af grønne områder, rensning af tagrender, snerydning og trappevask. Og fortsat også vinduepudsning, hvilket fremgår af firmanavnet Se Godt Ud Ejendomsservice.

Kunderne er udelukkende erhverv. Primært boligselskaber, kontorer og hoteller i Storkøbenhavn og på Vestegnen. Og der er nok at gøre.

– Jeg er ene mand i firmaet, men bruger en del underleverandører, og lige nu prøver jeg at finde en vinduespudser, som jeg kan ansætte. Jeg har rigeligt med opgaver til to mand. 

En vicevært som i gamle dage

– Min ambition er at tilbyde kunderne en vicevært, som man kender dem fra gamle dage. En der passer og plejer, rengør, fejer og løser forefaldende opgaver. En, som beboerne eller medarbejderne kan hilse på, og få en kort snak med om løst og fast. Det skal ikke være så højtideligt og formelt. Men kvaliteten skal være i top. Grundighed, ansvarlighed og respekt for ejendommen eller virksomheden er nøgleordene for mig. 

Må undvære det store salgskick

Arbejdsdagen begynder gerne ved femtiden om morgenen og slutter først, når sidste opgave er klaret. Dagene veksler meget, og arbejdslivet er noget anderledes end at være kørende sælger hos Nestlé, som Alex var indtil 2011. 

– Det er to helt forskellige verdener. Det kan ikke sammenlignes. Det kick, som et godt salg kunne give mig, får jeg ikke her. Til gengæld har jeg det frie liv og vil ikke bytte det for noget, fastslår Alex. 

Alex Olesen

Se Godt Ud Ejendomsservice

Kraghave Parkvej 10, Taastrup

Tlf. 42 44 03 86

mail: info@sgue.dk 

web: www.sgue.dk 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.