Udgivet d. 14. marts 2019

Vores medlem Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C inviterer til borgermøde om udviklingen af det nye parkstrøg fra Høje Taastrup Station til City2.

Parkstrøget bliver Danmarks længste legeplads – vel at mærke en legeplads for alle aldre. Langs strøget bliver der anlagt fem områder, der indbyder til aktiviteter for store og små. De fem områder har fået arbejdstitlerne Pukkelpisten, Kyssebakken, Picnicbakken, Arenaen og Vådengen.

Kom med dine forslag
Borgerne inviteres til at komme med forslag til indretning og indhold på de fem områder. I sidste ende er det borgernes parkstrøg, og derfor skal alle have mulighed for at få indflydelse på det endelige projekt.

For hvert område er der en oplægsholder. Kom og hør bl.a. Rune Gliffberg fra Gliffberg/Lykke fortælle om mulighederne for skateboarding i området.

Tid og sted
Mandag den 1. april 2019 kl. 17.00 på centerpladsen i City2. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, bare kig forbi.

I Høje Taastrup C bygges der lejligheder og rækkehuse tæt på Høje Taastrup Station og City2. Det bliver en aktiv bydel med et grønt parkstrøg med stier og pladser, der skaber lys og luft omkring familien og plads til aktiviteter og oplevelser. Læs mere på Høje Taastrup C’s hjemmeside.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.