Udgivet d. 7. januar 2018

Nyt medlem: DASA Elteknik.

Den 1. februar slår DASA Elteknik IVS sig ned i Høje-Taastrup Kommune. Bag det nye installatørfirma står kæresteparret Danni Olsen og Sandra Gregersen. De etablerede firmaet i efteråret og har de første måneder drevet det fra hjemadressen i Albertslund, men nu rykker de snart ind i lejede lokaler hos Rockwool i Hedehusene.

Danni er udlært elektriker, mens Sandra endnu er i lære – i et andet firma. De er fælles om firmaet, og når Sandra til november er færdig med sin uddannelse, er det tanken, at hun skal indgå i virksomheden. Samtidig vil Danni, efter planen, gå i gang med at læse til installatør. I forvejen har parret en installatør ansat.

Helst industri- og erhvervskunder
Danni er udlært i 2005 hos HRH El i Albertslund og har haft forskellige ansættelser siden da, senest som elektriker i virksomheden Chr. Hansen A/S i Avedøre.

Danni blev selvstændig, fordi han kan lide selv at tage beslutninger og se, hvad de fører til i den virkelige verden. I opstartsfasen har han følt sig godt hjulpet af startupkonsulent Robert K. Schmidt fra Væksthus Hovedstadsregionen.

Kvalitet skal gøre en forskel
Det er industri- og erhvervskunder, som Danni især har et godt øje til med DASA Elteknik.

– Jeg går meget op i kvalitet og vil gerne se, om jeg kan få en forretningsmodel ud af at levere et godt udført arbejde. I de år, jeg har arbejdet som svend, har jeg kunnet se, at nogle håndværkere måske har lige travlt nok med at blive færdige og komme videre til den næste opgave. Jeg ved godt, at tid er penge, men jeg tror, at der er et marked for, at du laver tingene ordentligt og grundigt, og at det også ser godt ud.

Danni mener, at de nye bekendtgørelser om elsikkerhed, som i 2017 afløste stærkstrømsbekendtgørelsen, også vil også fremme kvaliteten. De stiller nemlig skærpede krav til dokumentation og opmærkning af kabler.

Godt fra start
DASA Elteknik er kommet godt fra start. Til at begynde med har Danni fået mange opgaver via sit netværk, men han er også begyndt at give tilbud på større ting.

– Netværk er alfa og omega for mig. Det var også på måde, at jeg fandt frem til den installatør, jeg har ansat. Der er jo travlt i byggeriet, og det kan være svært at få fat i de dygtige fagfolk, siger Danni, som forventer at skulle ansætte en svend inden længe og har en kandidat i sigte.

Danni ser frem til at blive en aktiv part i Erhvervsrådets netværk. Han har længe haft et godt øje til Høje-Taastrup Kommune som hjemsted for sin virksomhed. Den beliggenhed giver hurtig adgang til både København og Nordsjælland, hvor han har de fleste af sine opgaver, men han vil også gerne i sving på Vestegnen og længere ud på Sjælland.

DASA Elteknik IVS

Hovedgaden 501 A

2640 Hedehusene

Tlf. 42 31 36 33

kontakt@dasa.dk

Danni Olsens profil på LinkedIn

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.