Udgivet d. 3. maj 2018

Borgmester Michael Ziegler inviterer det lokale erhvervsliv til dialog om den nye vækstpolitik. Det sker med en invitation til et møde fredag den 1. juni.

– Vi har gennem de senere år oplevet en markant vækst i antallet af arbejdspladser i kommunen. Mere end 9.000 er det blevet til på få år, og virksomhederne har kåret os som bedste erhvervskommune på Sjælland. Vi har et rigtig godt udgangspunkt for udviklingen de kommende år, og vi har ambitioner om at gøre det endnu bedre, siger Michael Ziegler.

Erhvervslivet skal deltage
– Virksomhederne skal fortsat opleve, at Høje-Taastrup Kommune leverer en god service. Vi vil være en kommune kendt for at skabe de bedste rammer for både virksomheder og borgere. Vi skal kende virksomhedernes behov og forventninger. Derfor er det vigtigt, at det lokale erhvervsliv deltager i debatten, siger borgmesteren.

Jens Bjerg, partner og direktør i Iris Group, indleder mødet med et skarpt blik på, hvad lokale rammevilkår betyder for virksomhedernes vækst og konkurrenceevne. Hvilke håndtag kan vi skrue på, hvad virker og hvad virker ikke?

Mødet holdes fredag den 1. juni 2018 kl. 8.00-10.00 i kantinen på Høje-Taastrup Rådhus, Bygaden 2, 2630 Taastrup.

Deltagelse er gratis, men du skal tilmelde dig her.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.