Udgivet d. 8. november 2016

I disse år opdager flere og flere virksomheder fordelene ved at have produktionen helt tæt på, hvor robotterne hjælper med at gøre det rentabelt. Derfor er indsourcing trenden i den danske produktionsindustri. Robotter skaber helt nye job i Danmark.
Du kan se mange af de nye og spændende muligheder i praksis på DIRA (Dansk Robot Netværk) Roadshow. Det første holdes mandag den 21. november kl. 10-17 på Teknologisk Institut i Taastrup. Der er gratis adgang.

Robotter skaber nye job
På DIRA Roadshow kan du opleve det nyeste inden for automatisering og robotteknologi. Du kan se, hvordan din virksomhed kan blive mere konkurrencedygtig og derigennem bevare produktion og arbejdspladser i Danmark.
– Robotter skaber nye job, siger Morten Berenth Nielsen, konsulent i Robotteknologi på Teknologisk Institut. Det er et faktum, at automatisering og brugen af robotter er med til at fastholde og skabe job i dagens Danmark. Nu er der kommet en tendens, hvor vi ser virksomheder trække produktionen hjem fra lavtlønslandene, eller helt undlader at outsource, for i stedet at automatisere og beholde produktionen i Danmark.

Mød robotterne
På DIRA Roadshow kan du møde robotterne og ikke mindst menneskene bag de løsninger, som allerede i dag sikrer produktiviteten hos mange danske virksomheder.
Har du en proces i tankerne, som du overvejer at automatisere? Er du på udkig efter inspiration? Er du bare nysgerrig? Så skal du besøge DIRA Roadshow. Her vil du kunne få inspiration og sparring fra de personer i Danmark, der har mest erfaring med automatisering og robotter. 

Rundvisning i seks TI-centre
I Taastrup er det også muligt at besøge seks af Teknologisk Instituts centre. Der er rundvisning efter denne plan:
10:45 Center for Plastteknologi (kapacitet: 25)
11:15 Måling og Kvalitet (kapacitet: 25)
12:00 Danish Meat Research Institute (DMRI) (kapacitet: 30)
13:15 Center for Nano- og Mikroteknologi (kapacitet: 30)
13:45 Ide & Vækst (kapacitet: 35)
14:30 Betoncenteret (kapacitet: 20)

Da kapaciteten er begrænset ved de enkelte rundvisninger, sker tilmelding til rundvisningerne ved personligt fremmøde i foyeren i Bygning 3. Det er muligt at registrere sig til rundvisningerne en halv time før ovnnævnte tidspunkter.
Hver rundvisning varer 1½ time. Tilmelding sker efter Først til Mølle-princippet.
 

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.