Udgivet d. 11. november 2020

Der er ikke noget at sige til, hvis de er glade for DSV hos DS Flexhal i Hobro. Virksomheden har landet en ny kæmpe opgave for DSV i Hedehusene. 

– DSV har endnu engang betroet os totalentreprisen på et af deres store projekter. Denne gang er det et 95.000 kvadratmeter stort lager- og logistikbyggeri i Hedeland, Hedehusene, hvoraf cirka en tredjedel bliver køle- og fryselager til Pharma, oplyser adm. direktør i DS Flexhal Kent Hejn Kristensen. Vi har vundet totalentreprisen på opgaven i udbud, og da der er en stram tidsplan på byggeriet, igangsættes det med det samme.

200.000 kvm lager- og logistiklokaler
Hos DSV siger Brian Winther Almind, Executive Vice President, Group Property DSV : – Vi er utroligt glade for, at vi igen kan indgå et samarbejde med DS Flexhal, som vi har gjort så mange gange før. Levering til tiden er vigtig, da vi har stor efterspørgsel fra vores kunder, og det er vi altid sikre på, at DS Flexhal kan levere. Vi glæder os til at tage de nye haller i brug i begyndelsen af 2022. 

DSV ejer et meget stort grundstykke i Hedeland over for hovedkontoret. Det er her, i den gamle grusgrav (foto), at de ekstra kvadratmeter skal opføres. Når byggeriet er færdigt, vil DSV i Hedehusene i alt råde over cirka 200.000 kvadratmeter lager- og logistikfaciliteter samt 20.000 kvadratmeter parkeringskælder.

Har bygget for DSV flere gange
DS Flexhal er godt kendt med området, da de har opført størstedelen af hovedkontoret og de bagvedliggende logistikhaller. For knap et år siden afleverede de 49.000 kvadratmeter logistikbyggeri, der blev opført på blot ni måneder.

– Vi er meget glade for, at vi har fået tildelt denne opgave efter kun tre ugers intensivt tilbudsarbejde. Vi kender efterhånden DSV godt som bygherre og ved, hvad de kræver og lægger vægt på. De stiller skarpe krav til fremdrift, deadlines og kvalitet, men er samtidig en rigtig god og beslutningskraftig medspiller på opgaven. Derfor tør vi godt indgå aftale om disse ”fast track-projekter”, fordi vi efterhånden har trænet med hinanden nogle gange på denne type byggerier. Vi ser frem til at løfte opgaven, siger Kent Hejn Kristensen.

Den samlede ordresum på byggeriet bliver DS Flexhals største til dato.

Skal også bygge stor fabrik i Taastrup
Og når vi nu er ved DS Flexhal og Høje-Taastrup Kommune, så har Hobro-virksomheden vundet en anden opgave i Taastrup, oplyses det i en pressemeddelelse: 

– Vi har indgået kontrakt på etablering af en arkitekttegnet kanalfabrik på 3.447 kvadratmeter i Taastrup til E. Klink. Fabrikken skal anvendes til fremstilling af ventilationskanaler i stål.

– Bygningen, der er tegnet af Dansk Autobranche Rådgivning v/Arkitekt MAA Søren Jeppe Pedersen, skal indeholde administration, personalefaciliteter, produktionslokaler og lager. Vi etablerer også de omkringliggende udenomsarealer. Projektet forventes færdigt medio juni 2021.

E. Klink er grundlagt i 1947 og blev i 2005 en del af Wicotec A/S (nu Wicotec Kirkebjerg med hovedkontor i Taastrup), som igen er en del af Aarsleff-koncernen. E. Klink ligger i dag i Skovlunde.

Klink

Skovlundevirksomheden E. Klink vil opføre stor fabrik i Taastrup.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.