Udgivet d. 10. juni 2017

Golftræner Jeppe Brinch Sørensen havde hænderne fulde, da han fredag eftermiddag underviste en stribe af Erhvervsrådets medlemmer.
Talentet var åbenlyst flere steder. Philip Wiik Kalvåg fra Yourpay og Helle Haslet fra Stokvis brillerede i den putting-konkurrence, der rundede træningen af. De blev behørigt hyldet for at være dem, som fik golfbolden tættest på hullet.

Efter halvanden time på Driving Range og Puttinggreen på Hedeland Golfklubs flotte anlæg var der pause i klubhuset. Her fortalte erhvervschef Thomas Hørdam om det mentor-koncept, som han har været med til at udvikle. Det handler, meget kort fortalt, om at få både mentorer og iværksættere screenet grundigt og derefter sætte dem sammen i det rette match. Resultaterne er gode, fortalte Thomas. Alle de iværksættere, som har været med i et forløb efter dette koncept, har efterfølgende forbedret bundlinjen markant.

Dagen sluttede på klubbens 9 hullers Maglehøjbane, som de mest ivrige gik igennem kyndigt vejledt af Finn Høeg, Vicente Danielsen og Karin Thøgersen fra klubbens bestyrelse. På det tidspunkt havde alle styr på både køller og begreber som eagle, bogey, handicap og såmænd også Texas Scramble. Og Hedeland Golfklub fik i tilgift tre nye prøvemedlemmer.

Tak til klubben for god behandling og til Thomas Hørdam for god inspiration. 

Helle Haslev
Helle Haslet øver på klubbens Puttinggreen.

Philip
Philip Wiik Kalvåg (tv) vandt putting-dysten.

Kim
Formand Kim Rasmussen har greb om situationen.

Instruktion
Jeppe Brinch Sørensen instruerer, inden det går løs på driving rangen bagved.

Julie
Julie Bardenfleth putter på Maglehøjbanen, overvåget af Karin Thøgersen, formand for golfklubben.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.