Udgivet d. 4. februar 2019

Nyt medlem: 2Collums.

2Collums er et erhvervsmæglerfirma, der hviler på to søjler: formidling og projektudvikling. Daglig leder af forretningen er Jan Dupont med en solid baggrund fra både finansverden og mæglerbranchen.

Efter en årrække i Unibank/Nordea, hvor han til sidst arbejdede med ejendomsleasing, løb han i 2002 Danbolig Erhvervs afdeling i København i gang.

Siden kom han i 2005 til EDC Linderoth & Sørensen i Roskilde, hvor tingene for alvor tog fart. Her var Allan Aastrup afdelingsleder, og sammen fik de det maksimale ud af at kombinere en god portefølje af ejendomme og et godt udbygget netværk.

Flyvende start – brat opbremsning
Det gav ham mod på at prøve sig selv af med egen forretning, Dupont Real Estate i Roskilde, som fik en flyvende start i 2006, men tre år senere ramte muren – i form af finanskrisen og Roskilde Bank-krakket.

I de følgende år arbejde Jan Dupont stadig med ejendomsformidling, i Dupont Properties. I 2016 købte han aktiverne i 2Collums af Allan Aastrup, som han var blevet kontornabo til på Taastrup Hovedgade.

Taastrup er kerneområde og hjertebarn
– Gennem årene som selvstændig har jeg haft rigtig meget med Taastrup og ikke mindst Taastrup Hovedgade at gøre. Inden for de seneste par år har jeg blandt andet solgt apoteket og ejendommene nummer 64, 74, 90, 104, 119 og 121, ligesom jeg har fået løst en række lejemål.

– Når det er sagt, vil jeg gerne påpege, at der er visse udfordringer med at få tiltrukket attraktive lejere til nogle områder af Hovedgaden og få en kvalitetsmæssig spændende sammensætning af forretninger. Jeg kan undre mig over, at kommunen holder fast i en 10-12 år gammel lokalplan i stedet for at forholde sig til nutiden. Det hele skal vel ikke alt sammen være pizza, shawarma og slik, spørger Jan Dupont, som kalder Taastrup for sit kerneområde og hjertebarn.

Går gerne de ekstra meter for kunden
Et af de seneste lejemål, som Jan Dupont har fået på plads i Hovedgaden, er Audika, som børsnoterede William Demant Holding A/S står bag.

– Den sag er et godt eksempel på det, jeg står for. Jeg venter gerne på den rigtige lejer og går de ekstra meter for kunden, hvis det betyder, at vi får noget med kvalitet. I det aktuelle tilfælde er timelønnen ikke voldsom, fordi jeg har brugt så megen tid på opgaven, men du kan ikke altid måle en gevinst på den korte bane. Opgaven kan føre mere med sig, og det har den også gjort i dette tilfælde, hvor William Demant Holding har bedt om min assistance i andre projekter.

Audika

Jeg kan åbne masser af døre
Konceptet i 2Collum er baseret på at servicere professionelle og semiprofessionelle ejendomsbesiddere og investorer i segmentet af ejendomme fra 1,5 mio. og op til 50-100 mio. kr.  Alle er velkomne, uanset opgavens størrelse. Også hvis man bare har brug for et godt råd eller sparring.

– Jeg ser mig som kundens repræsentant med speciale i at finde egnede ejendomme og lejemål, siger Jan Dupont. Jeg er villig til at bruge lang tid på opgaven uden at kime kunden ned imens. Jeg foretrækker at skyde med riffel frem for spredehagl – forstået på den måde, at jeg gerne vil finde den rigtige ejendom.

– Jeg har et bredt netværk fra alle mine år i ejendomsbranchen, så jeg kan med garanti finde den ejendom eller det lejemål, som kunden har brug for. Jeg har adgang til masser af døre og skal gerne være døråbner for kunderne.

2Collums Erhvervsmægler

Taastrup Hovedgade 107, 1., 2630 Taastrup

tlf. 70 70 70 85

jfd@2-C.dk

www.2-C.dk

JD

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.