Udgivet d. 1. august 2017

Nyt medlem: Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk er den danske afdeling under Matchoffice.com, der blev stiftet i 2004. Siden da er forretningen udvidet til store dele af verden, hvor virksomheden matcher erhvervsdrivende og udlejere med de rigtige kontorer, kontorhoteller, butikslokaler og lagerlokaler.
I 2009 åbnede den danske side lokalebasen.dk, hvor der formidles erhvervslokaler til danske erhvervsdrivende. Siden er der åbnet op for Matchoffice i store dele af verden, blandet andet i Norge, Sverige, Tyskland, Polen og Ukraine.

Gælder om at undgå tomgang
– For lokalebasen.dk’s partnere er vi en markedsføringsportal, der giver mæglere, ejendomsselskaber og private udbydere mulighed for at nå en bredere målgruppe, siger direktør Jakob Dalhof, Lokalebasen.dk
– Vores platform sikrer en maksimal og målrettet profilering online. Vi sikrer, at vores kunder løbende får leveret kvalificerede leads, så de hurtigere kan få udlejet deres tomme lokaler eller kontorhotelpladser. På den måde sparer udlejeren penge ved ikke at have sine lokaler stående tomme i længere perioder.
Jakob Dalhof fortsætter: – Hos Lokalebasen ved vi også, hvad det betyder, at lokalerne fremstår pæne og tiltalende. Og vi tilbyder vores kunder at få lavet en virtuel fremvisning af lokalerne, hvor brugeren kan klikke sig rundt i lokalerne i virtual reality og opleve lokalerne, inden de tager ud og kigger på dem. 

Erhvervstorvet her på hjemmesiden kan du se Lokalbasens aktuelle lokaler i Høje-Taastrup og Hedehusene.

Lokalebasen.dk A/S
Æbeløgade 4, 1.
2100 København Ø
Tlf. 70 20 08 14
info@lokalebasen.dk

www.lokalebasen.dk

bil

taghave

Lokalebasen.dk’s åbne og lyse kontorlokaler er placeret på Østerbro i København i en tidligere bilforretning. På taget af bygningen finder man Østergro, som er en byhave med en masse bede og flere bistader.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.