Udgivet d. 21. marts 2018

På generalforsamlingen tirsdag blev bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer enstemmigt vedtaget af de 29 stemmeberettigede. Ændringerne skal endeligt godkendes på en ekstraordinær generalforsamling den 18. april. Indkaldelse udsendes til medlemmerne tre uger før.

De væsentligste ændringer er, at navnet ændres til Høje-Taastrup Erhvervsforum, at bestyrelsen udvides fra 11 til 12 medlemmer, og at det indgår i foreningens formål, at der kan uddeles en erhvervspris.

HTE logo

På generalforsamlingen aflagde formand Kim Rasmussen beretning og omtalte nogle af de arrangementer, der blev gennemført i 2017. Her er Business Basar et nyt tiltag med det formål at skabe nye kontakter mellem lokale aktører i erhvervslivet. 

– Det var en prøveballon, men det forløb så godt, at vi sammen med Hedehusene Erhvervsforening og nu også Høje-Taastrup Kommune gentager Business Basar den 20. september på Quality Hotel Høje Taastrup, sagde Kim Rasmussen.

Generalforsamlingen genvalgte Kim Rasmussen som formand. Til bestyrelsen blev Ronni Guldbrandsen og Flemming Jørgensen genvalgt.

Generalforsamlingen blev holdt på Quality Hotel Høje Hotel, hvor der efterfølgende var spisning.

spisning

Se referat af Generalforsamling 2018

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.