Udgivet d. 22. marts 2018

Vores medlem Janne Kock, Høje-Tåstrup Fysioterapi, sørgede for, at en halv snes medlemmer fik den perfekte start på dagen i går, torsdag.

Efter en kort rundvisning i klinikken og fitnessdk fortalte Janne om, hvor vigtigt det er, at vi får ilten transporteret rundt til alle dele af kroppen – ilt er sygdoms værste fjende.

Vi skal også sørge for at holde vores led og muskler ved lige. Det gælder ikke mindst personer, som måske har et mere stillesiddende job.

Heldigvis findes der en masse øvelser, der er lette og hurtige at udføre, enten når du sidder på din kontorstol eller står på gulvet. Deltagerne kom hele rækken igennem.

Vi er på hælene
Endelig gav Janne en udførlig og interessant præsentation om, hvor vigtigt det er, at vi passer på vores hæle. De har stor betydning for vores kropsholdning. Hæle, hvor fedtpuden måske er mast lidt ud, kan være en øm omgang, og det kan desuden påvirke påvirke store dele af vores bevægeapparat. 

janne
Simple øvelser er med til at sikre, at vi får ilten rundt i kroppen, og at vi får rørt muskler og led, som måske ellers er forsømt. 

eleastik
Et elastikbånd er et uhyre nyttigt redskab, der kan bruges til at træne blandt andet ben og skuldre. 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.