Udgivet d. 3. november 2016

Nyt medlem: Hedeland Golfklub.
Hedeland Golfklub er stiftet i 1980 og ligger på det område nær Hedehusene, som nu hedder Naturpark Hedeland – Vestegnens svar på Dyrehaven nord for København. Dette projekt i naturgenopretning er blevet et grønt mirakel i vækst. Hedeland Golfklub har som en del af Naturparken vokset sig smuk med tiden og fremstår som et flot stykke varieret natur.

Kommunens største sportsforening
Fra en spæd start som en lille amatørforening er golfklubben nu den største sportsforening i Høje-Taastrup Kommune og samtidig en professionel, mellemstor virksomhed med en halv snes arbejdspladser og millionomsætning. 
Med sine godt 1.400 aktive medlemmer er golfklubben en af landets største golfklubber.

Mange gæster på banen og i området
Der er høj aktivitet gennem klubbens arrangementer og forskellige underklubber i klubben. Medlemmerne bor Greve, Høje-Taastrup, Solrød og Roskilde kommuner, men også længere væk.
– Vi har ca 5.000 årlige greenfee gæster og mere end 40.000 besøgende i Hedelandsområdet, oplyser Vicente Danielsen, forretningschef i Hedeland Golfklub. Vi gør meget ud af at passe på miljøet. Vi har reduceret brugen af sprøjtemidler og har får til at afgræsse roughen og andre naturarealer på banen. Vi stræber efter en stor biodiversitet, og derfor er der stadig flere fugle- og dyrearter at opleve i Hedeland.

I dag er Hedeland Golfklub præget af

  • Fantastisk beliggenhed, med gode tilkørselsforhold
  • Fin medlemstilgang
  • Attraktiv og storslået golfbane
  • Flot pay & play par-3 bane, åben for alle mod green-fee betaling
  • Gode træningsforhold
  • Dejligt klubhus med super udsigt over området
  • Cafe/restaurant med afvekslende og god mad åben for alle besøgende i Hedeland

Stadig højere standard
Hedeland Golfklub satser på fortsat at udvikle sig i en positiv retning, så medlemmer og gæster oplever en fortsat højere standard, kvalitet og “value for money” både på banen og på de øvrige faciliteter. 
Vicente Danielsen slår fast, at klubben melder sig ind i Erhvervsrådet med en intention om at være en aktiv partner, der gerne stiller sine faciliteter til rådighed for rådet og dets medlemmer. 

Hedeland Golfklub
Telefon 46 13 61 88
klub@hedeland-golf.dk

Stærkendevej 232 A
2640 Hedehusene
www.hedeland-golf.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.