Udgivet d. 20. maj 2019

Vores medlem, Jyske Bank Taastrup, inviterer sammen med afdelingerne i Greve og Ballerup til en spændende aften 28. maj i Taastrup, hvor det skal handle om udvikling af virksomheder.

Det er med to inspirerende historier fra vidt forskellige virksomheder: byBiehl, en vækstvirksomhed, der sælger smykker i hele Europa, og Tivoli, der sælger oplevelser og spænding. Fælles er, at deres historier kan give stof til eftertanke for andre virksomheder.

Sådan gør Tivoli
Ian Wisler-Poulsen er fra Tivoliakademiet, som hjælper virksomheder med at skabe bedre oplevelser for deres kunder. Ian vil fortælle om Tivoli og akademiet, og om Customer Experience Management (CEM) og lavpraktiske værktøjer, som Tivoli anvender. Oplægget kan bruges som inspiration til, hvad du selv kan gøre i din virksomhed, og hvordan du får medarbejderne med i processen.

Sådan gør byBiehl
Carsten Olesen driver og ejer byBiehl sammen med sin ægtefælle Charlotte Biehl. Charlotte besluttede i 2010 at forfølge sin drøm om at designe enkle og stilige smykker til kvinder i hele verden til en overkommelig pris. I 2016 trådte Carsten ind i driften. Virksomheden er i kraftig vækst og har forhandlere i flere europæiske lande. Hør om ídé, værdier, kompetencer og de mange valg, der er taget undervejs.

Tilmelding – først til mølle
Meld dig eller jer til på www.jyskebank.dk/taastrup senest den 21.maj – pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

I løbet af aftenen serveres en let anretning – med mulighed for at netværke. Du er meget velkommen til at invitere en ven eller forretningsforbindelse med.

Tirsdag den 28. maj 2019 kl. 17.00 – 19.00
Jyske Bank, Taastrup, Taastrup Hovedgade 56, 2630 Taastrup

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.