Udgivet d. 31. maj 2019

Ny tilskudspulje på knap 25 mio. kr. er nu åben for ansøgninger. Her kan små og mellemstore virksomheder ansøge om tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel.  

Puljen udmøntes efter først-til-mølle-princippet og lukker for nye ansøgninger senest den 10. juni 2019. Søg nu og kom i gang med den digitale omstilling af din virksomhed med det samme! 

Tre links til ansøgninger og mere info
Søg tilskud om til rådgivning om digital omstilling her.
Søg tilskud til rådgivning om udvikling af e-handel her.
Download flyer om SMV:Digital (pdf) her

Det lægges der vægt på
Praksis for vurdering af ansøgninger er blevet justeret pr. 1. maj. Det betyder, at der lægges større vægt på helheden af projektbeskrivelserne. Ligeledes lægges der i ansøgningsfeltet om vækstambitioner større vægt på det samlede beskrevne vækstpotentiale i projektet, frem for den præcise beskrivelse af væksten i omsætning og produktivitet. 

Deadline er 10. juni
På baggrund af den store efterspørgsel på tilskud til projekter om digital omstilling og e-handel tilføres yderligere 10 mio. kr. til tilskudspuljerne.

Deadline for ansøgninger er fortsat d. 10. juni kl. 23:00.

Hvad er SMV:Digital
SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed og til at styrke dit online salg via programmets e-handelscenter. 

Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks digitale vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.