Udgivet d. 7. oktober 2016

Nyt medlem: Spangsberg Chokolade A/S. 

Historien om Spangsberg Chokolade A/S begynder hos en lille chokoladefabrik i Taastrup. Kort tid forinden har lokalerne været i brug af en legetøjsgrossist. Det bliver der dog lavet om på, da Michael Spangsberg tager over, og snart er det hele omdannet til chokoladeproduktion.
– Til at begynde med lever vi især af at sælge dessertchokolade og marcipanbrød som firmagaver, fortæller Michael Spangsberg, som i den periode har hele familien til at hjælpe med at producere og pakke produkterne, når der er travlt. 

Danmarks bedste flødeboller
Efter nogle år med chokoladefabrikken overtager Michael Spangsberg en lille flødebolle- og bolchefabrik. Udstyret herfra bliver flyttet til lokalerne på Taastrupgårdsvej, og Spangsberg Flødeboller er en realitet. Sammen med flødebollerne sælges Nørregade Bolcher nu i butikker rundt om i landet og i Spangsbergs egne fabriksudsalg, bl.a. på Taastrupgårdsvej.

Glad for at være i Taastrup
– Vi er meget glade for at bo i Taastrup, tæt på København, lufthavn og nettet af motorveje, som kan føre os til alle øvrige dele af landet. Og så har vi et rigtig godt samarbejde med den meget erhvervsvenlige Høje-Taastrup Kommune, siger Michael Spangsberg.

Hele tiden nye smagsvarianter
Spangsberg Flødeboller udvider sortimentet løbende med nye smagsvarianter. Blandt varianterne er flødeboller med jordbærsmag, nougatsmag, café latte og orange. Snart kommer der også en med hyldeblomst, som smager helt fantastisk, ifølge bolche- og flødebollefabrikanten.

Nu er vi slået igennem
Salget af kvalitetsflødeboller går så godt, at selskabet i 2015 kunne bogføre en fordoblet omsætning.
– Nu har vi en omsætning så stor, at tingene begynder at løbe rundt. Det tager tid, før du slår igennem, men det har vi gjort nu, og det er vi meget glade for, siger Michael Spangsberg, som også glæder sig over nu at have nået Gazelle-status.

Ud på nye markeder
Han forventer, at Spangsberg Chokolade vil fortsætte med at vokse. Og han har planer om, at kvalitetsflødeboller med nye smage skal ud på nye markeder.
 – Tyskland er meget interessant for os, fordi det bare er verdens største marked for flødeboller, så der skal vi i gang. I England er vi allerede, og vi kigger også på USA, som kan blive rigtig stort for os, bemærker Michael Spangsberg.

Spangsberg team

Michael Spangsberg i front for sit sælgerkorps, samlet til møde på hovedkontoret på Taastrupgårdsvej, hvor firmaet har ligget siden 2008.

Spangsberg Chokolade A/S
Tlf.: 44 53 80 20
info@spangsberg.dk 
Taastrupgårdsvej 20
2630 Taastrup
www.spangsberg.dk 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.