Udgivet d. 19. november 2017

Nyt medlem: Taastrup FC.

Taastrup FC er blot 12 år gammel, stiftet som en sammenlægning af fodboldafdelingerne i Tåstrup B.70 og Taastrup Idræts Klub. Med mere end 1.000 medlemmer er den blandt landets største fodboldklubber.

– Vi er en klub med plads til alle, uanset deres forudsætninger. Vores fundament er glæden ved fodboldspillet og det sociale liv i og omkring klubben, siger Birgitte Hamborg Faarbæk, som har været formand siden 2014.

Tættere på erhvervslivet
Klubben har meldt sig ind i Erhvervsrådet for at komme tættere på det lokale erhvervsliv. 

– Vi betragter os som en medspiller i det lokale kulturliv, hvor vi er med til at skabe en positiv aktivitet. Men vi vil også meget gerne have et tættere samarbejde med lokale virksomheder som sponsorer. Vi har allerede mange, og de er med til at sikre, at vi kan tilbyde vores medlemmer, unge som gamle, nogle attraktive forhold at dyrke deres sport under, siger Birgitte Hamborg Faarbæk.

2630 – en klub for sponsorer
Sponsoraterne er samlet i Klub 2630, hvor alle sponsorer har adgang.

– I sponsorklubben rummer vi alle firmaer, som uanset størrelse og økonomisk formåen ønsker at give en håndsrækning for at forbedre muligheder for spillerne i Taastrup FC. Vi har allerede et bredt udsnit af virksomheder fra erhvervslivet i Taastrup, samt virksomheder og personer med tilknytning til Taastrup FC, med i Klub 2630, men der kan godt være flere. Som sponsor kan du komme i kontakt med vores mere end 1.000 medlemmer og deres familier og samtidig vise din støtte til lokalområdet og til Taastrup FC, siger Birgitte Hamborg Faarbæk.

Vil du høre mere om betingelserne for sponsorat, kan du kontakte forretningsfører Frank Mouritsen på klubbens kontaktinfo nedenfor.

Taastrup FC

Sydskellet 1, 2630 Taastrup

Tlf. 31 90 30 20

forretningsfoerer@taastrupfc.com

Taastrupfc.com

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.