Udgivet d. 3. november 2017

Nyt medlem: Ejendomstorvet.dk. 

Ejendomstorvet.dk er landets førende portal for erhvervslokaler og investeringsejendomme med mere end 10.000 aktive annoncer og langt over 100.000 besøgende hver måned. Her finder virksomheder og erhvervsfolk hver dag, gratis og uforpligtende, lokaler eller ejendomme, som matcher deres kriterier.

Ejendomstorvet.dk er grundlagt af foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a. i 1999 og har tidligere heddet Oline.dk. Foreningen består af over 175 erhvervsmæglere fra hele landet, som sammen med flere store ejendomsejere danner grundlaget for erhvervsportalen.

Ejendomme findes online
– Ejendomstorvet.dk eksisterer, fordi vi oplever stigende efterspørgsel at søge og finde lejemål eller investeringsejendomme online,  siger adm. direktør Simon Birch Skou.

– Vi er det eneste sted, hvor alle sager fra erhvervsmæglere og ejendomsejere er samlet. For os er det vigtigt at give brugerne det største udvalg og samtidig gøre brugeroplevelsen god som overhovedet muligt. Vores avancerede søgemaskine sikrer, at vi kan levere en sublim brugeroplevelse med de nyeste funktioner.

Ejet af ejendomsmæglerne
Ejendomstorvet.dk er ejet af ejendomsmæglerne.

– Vores ejerforhold gør, at vi kan skabe en portal med udgangspunkt i ejendomme og ikke personlig profit eller andre primære interesser, siger formanden for Ejendomstorvet.dk, Mikkel Søby.

– Det vigtigste for os er, at vi har et stort udbud og sikrer brugerne, dvs. virksomheder, iværksættere og investorer, en god og varieret oplevelse. Derfor giver vi også vores brugere adgang til alle oplysninger gratis, bemærker Mikkel Søby.

Ejendomstorvet.dk

Kronprinsensgade 6, 2.

1114 København K

Tlf. 93 98 98 98

info@ejendomstorvet.dk

https://www.ejendomstorvet.dk/

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.