Udgivet d. 16. november 2017

20-årige Casper Aastrøm fra Taastrup prøver i øjeblikket at rejse 93.000 kr. De mange penge skal han bruge til en specialbygget kørestol, så han kan blive endnu bedre til at spille fodbold.

Casper er født med muskelsvind. De sidste tre år har han spillet kørestolsfodbold i Ballerup-Skovlunde Fodbold. Casper bruger en stol, som han låner af klubben. Men han vil rigtig gerne have sin egen, der kan tilpasses hans ryg og dermed give ham endnu bedre muligheder for at udvikle sig som spiller, da han nu er kommet på klubbens førstehold.

Oppe på 37.000 kr. nu
– Foreløbig har jeg 37.000 kr., hvoraf det meste er min egen opsparing. Jeg har også søgt nogle fonde og har også sat en crowdfunding i gang, siger Casper, som håber at være i mål før jul.

– Måske er det nogle lokale firmaer, som har lyst at hjælpe mig på vej. Til gengæld kan de få en reklame på min bil, siger Casper, som er med sit hold ude til kampe en gang om måneden, hvor de møder hold fra bl.a. Aarhus, Aalborg og Silkeborg.

Vil dit firma støtte Casper, kan du gøre det med Mobilpay eller via hans crowdfunding på Gofundme – tryk på knappen ‘Donate’ øverst til højre.

kørestol

Det er en stol som denne – specialbygget til kørestolsfodbold – at Casper Aastrøm drømmer om at få.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.