Udgivet d. 3. september 2018

Teknologisk Institut i Taastrup har lavet to løsninger, der skal hjælpe virksomheder i gang med digitalisering. Ydelserne er rettet imod små og mellemstore virksomheder, og selvfølgelig også gerne her i lokalområdet.

De to ydelser er 1) Valg af digital ydelser 2) Digitaliseringstjek. Sektionsleder Jan Overgaard beskriver dem således: 

Valg af digital løsning: – Her hjælper vi virksomhederne med uvildig rådgivning til at vælge den digitale løsning, der passer bedst for dem. Det gør vi gennem en indledende samtale med virksomheden og ved at afdække markedet. Det kan dreje sig om al form for digitalisering, lige fra nyt ERP-system, til RFID-tags, ruteplanlægningssystemer mm.

– Vi hjælper med at afdække de relevante digitale løsninger, beskriver fordele og ulemper ved forskellige løsninger og anbefaler den løsning, der passer bedst til din virksomhed og jeres situation. I denne ydelse indgår:
• et møde med Teknologisk Institut, hvor jeres problemstilling, jeres nuværende situation, jeres værdigrundlag samt jeres fremtidige visioner afdækkes
• Teknologisk Institut afsøger markedet og finder 3-5 relevante løsninger
• Endelig levering er en rapport, som opsummerer mødet og beskriver fordelene og ulemperne ved valg af de 3-5 løsninger. Derudover anbefaler Teknologisk Institut den mest relevante løsning for din virksomhed.

Digitaliseringstjek: – Her afdækkes et fokusområde i virksomheden, og vi hjælper med at se, hvordan digitale løsninger kan bruges til at optimere og effektivisere den nuværende situation. Det gør vi ved, at virksomheden får besøg af en konsulent. Derudover laver vi et SWOT-analyse af virksomheden. I ydelsen indgår: 
• en afdækning af jeres virksomhed med fokus på udvalgte områder. For at afklare yderligere sender vi én konsulent ud i én dag for at kunne lave en grundigere analyse
• som hovedleverance får du en kort rapport med status på virksomheden, beskrivelse af fokuspunkter, beskrivelse af styrker og svagheder omkring fokuspunkterne, og hvordan områderne kan optimeres/udvikles. Desuden får I en beskrivelse af trusler og muligheder i jeres industri/marked.

Begge ydelser koster 20.000 kr. Vil du vide mere, kan Jan Overgaard kontaktes på tlf. 72 20 20 22 og mail jov@teknologisk.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.