Udgivet d. 28. september 2020

Når verdens største indendørs gokartbane ligger i Høje-Taastrup, så skal verdens længste skaterbane vel også? Det kommer den til, når Høje Taastrup C – det nye byområde mellem City2 og Høje Taastrup Station – bliver en realitet. 

Bydelen kommer til at rumme mere end 1.200 nye boliger og over 3.000 beboere, der får en grøn bypark som samlingspunkt og mødested. Gennem den næsten 1 km lange bypark kommer verdens længste skaterbane til at løbe.

Skaterbanen er tegnet af den danske mesterskater Rune Glifberg og hans arkitektmakker Ebbe Lykke. Banen får et areal på 4.200 kvadratmeter og fungerer samtidig som en klimasikring, der skal forebygge oversvømmelser i området.

Stor interesse for at bo her
Lige nu er Høje Taastrup C en stor byggeplads, men allerede om et år vil mange af de nye ambitiøse og bæredygtige bydelsboliger stå klar til indflytning. Hundredvis af potentielle beboere har da også fået øjnene op for mulighederne og vist interesse for at flytte til den nyebydel, der er designet af Cobes prisvindende arkitekter.

Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S, som ejes af Høje-Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre P/S og Ejendomsselskabet ATPFA II P/S, har i løbet af de seneste måneder fået over 600 henvendelser fra interesserede, som ønsker mere information og/eller at blive skrevet op til en bolig i den nye bydel. Det sidste kan Arealudviklingsselskabet dog ikke hjælpe med, men på selskabets hjemmeside kan man blive skrevet op på en interesseliste, så man får besked, når de enkelte boliger sættes til salg eller udlejning.

Følg med på Facebook og LinkedIn
– Vi er meget glade og faktisk også lidt overvældede over den store interesse, som mange viser for at flytte til Høje Taastrup C. For at sikre at informationsniveauet bliver så højt som muligt, introducerer vi nu to platforme på Facebook og LinkedIn. Her vil vi sørge for, at følgerne altid er blandt de første til at blive orienteret om udviklingen af Høje Taastrup C, om byggerierne, om hvor man skal henvende sig, hvis man vil skrives op til en bolig, om events og alt det andet spændende, der foregår herude, siger adm. direktør Lars Bloch, Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S.

bypark
Byparken skal både rumme en stor legeplads, verdens længste skaterbane og kunne aflede regnvand.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.