Udgivet d. 20. august 2018

Nyt medlem: ATP Ejendomme A/S.

ATP Ejendomme A/S ser Høje Taastrup som et byområde, hvor det er attraktivt at etablere sig som virksomhed med behov for kontorarealer. Selskabet ejer flere bygninger i området omkring stationen. En af de nye lejere, Applus, valgte at flytte sit hovedkontor til Høje Taastrup, fordi der er nem adgang med bil og tog.

– Infrastruktur er et vigtigt parameter, når virksomheder ser på beliggenhed. Er der god offentlig transport, og er der til at parkere? På de punkter bliver det ikke meget bedre end Høje Taastrup. Og at huslejen så også er markant lavere end længere inde ved København, og at Høje-Taastrup er en erhvervsvenlig kommune, tæller også på plussiden hos mange af vores lejere, siger Helle Lindhardt, kunde- og udlejningschef.

Fokus på storbyerne
I Danmark fokuserer ATP Ejendomme især på lokationer i og omkring København, Aarhus, Aalborg og Odense, hvor der primært er investeret i ejendomme med kontorer, hotel og detailhandel – i alt med ca. 1,6 millioner kvadratmeter og en udlejningsprocent på 93,7. Derudover har selskabet investeret i ejendomme i Bruxelles (kontor), Bremen (shoppingcenter), München (hotel) og London (to hoteller).

Med til at udvikle Høje Taastrup C
I Høje Taastrup er ATP Ejendomme – via Danske Shoppingcentre, som er et joint venture med Danica Pension – ejer af City2 og dermed også part i det aktuelle udviklingsprojekt Høje Taastrup C i området mellem City2 og omkring Høje Taastrup Station.

– Vi vil gerne bidrage til at skabe endnu mere attraktive rammer omkring vores lejere og beboerne i området, og dermed sikre, at Høje Taastrup C bliver et levende byområde, som gør det endnu mere tiltrækkende for både erhvervsliv og borgere at lokalisere sig her, siger Helle Lindhardt.

ATP Ejendomme ejer flere af de gule murstensbygninger, der omgiver stationen i Høje Taastrup. Lige nu er det under overvejelse at indrette kontorhotel i en af bygningerne, da der er stor interesse for den type lejemål.

Markedsværdi på 43,8 mia. kr.
ATP Ejendomme er stiftet i 1995 og er et 100 procent ejet datterselskab af ATP. Selskabet leverer alt fra daglig drift til nyindretninger og nyt lejemål, hvis kundens behov ændrer sig.

Selskabets ejendomme havde ved udgangen af 2017 en markedsværdi på 43,8 mia. kr. fordelt på 113 ejendomme og gav et afkast på 2,4 mia. (7 pct.).

ATP Ejendomme A/S

Gothersgade 49, 1123 København K.

Tlf. 33 36 61 61

atpe@atp-ejendomme.dk

www.atp-ejendomme.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.