Udgivet d. 30. september 2020

Høje-Taastrup Kommune har netop lanceret en app: OplevHTK. Den nye app skal gøre det let at finde frem til Høje-Taastrup Kommunes skønne natur og mange gode kultur- og fritidstilbud. Den er udviklet af I&D Design og Web og kan hentes i App Store (iPhone) og Google Play (Android-telefoner). 

Appen guider dig frem til lokale oplevelse i det grønne (legepladser, skove, parker, løberuter osv.), giver overblik over arrangementer (udstillinger, koncerter, foredrag osv.) og indeholder også nyheder fra Høje-Taastrup Kommune. Appen har en kortfunktion, så man let kan finde de forskellige ting.  

Målgruppen er i første omgang borgere i Høje-Taastrup Kommune. Kommunen håber, at OplevHTK kan hjælpe med, at borgerne i højere grad får øjnene op for alle de oplevelser og aktiviteter, der er i området og dermed er med til at brande kommunen. 

Appens oversigt over events og arrangementer trækkes fra Kultunaut. Har du en event, der er interessant for borgerne bredt set, så tast den ind i Kultunaut – så kommer den automatisk på appen.

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.