Udgivet d. 30. november 2020

Fra nummer 19 til nummer 13 og bedst placeret af kommunerne i Hovedstadsregionen. Det er resultatet for Høje-Taastrup i årets måling – Lokalt Erhvervsklima 2020 – af erhvervsklimaet i 93 kommuner, målt af Dansk Industri. 

Bedst klarer Høje-Taastrup sig i kategorien ‘Infrastruktur og transport’, hvor det bliver til en samlet andenplads. I 2019 var kommunen dog nummer 1 her, men den plads nupper Frederiksberg i år. Dårligst klarer Høje-Taastrup sig i kategorien ‘Uddannelse’, nemlig som nummer 66.

Ikast-Brande igen bedst; Gribskov dårligst
Samlet klarer Ikast-Brande sig igen bedst, mens Vejen springer fra plads 13 til nummer 2 fulgt af Hedensted som nummer 3. 

Høje-Taastrup har i flere år ligget bedst af kommunerne i Hovedstadsregionen, men måtte i 2019 se Vallensbæk tage den plads. I år er Høje-Taastrup igen bedst – som nummer 13 (nummer 19 sidste år). Vallensbæk er rykket fra plads 15 ned til 27, men er dog næstbedst i Hovedstadsregionen fulgt af Gentofte på 28.-pladsen. 

På sidstepladsen i DI-målingen finder vi nordsjællandske Gribskov. 

Tabel
Illustrationen viser, hvordan Høje-Taastrup Kommune præsterer inden for de ti kategorier, der indgår i undersøgelsen. Her kan du se årets placering (fra plads 1 til 93); hvor kommunen var placeret sidste år – og dermed om der er sket en forbedring eller forværring.

Download hele Lokalt Erhvervsklima 2020.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.