Udgivet d. 31. august 2017

Som en del af Ledernes Hovedorganisation Tag Ansvar-kampagne i Høje-Taastrup er der mandag den 11. september debatmøde om ungomsuddannelserne. Det er i City2, hvor organisationen i den uge har en Tag Ansvar-butik.

– Det er en debat, hvor folkeskoler, erhvervsskoler, gymnasier, virksomheder, politikere og elever diskuterer, hvordan vi sikrer, at de unge vælger den rigtige ungdomsuddannelse for dem og for Danmark, siger Thomas Christensen, uddannelseschef i Ledernes Hovedorganisation.

– Vi skal drøfte, hvordan vi får sat en stopper for den desperate mangel på praktikpladser. Hvordan vi får flere unge til at vælge erhvervsskoleuddannelserne, så vi i fremtiden ikke kommer til at mangle faglært arbejdskraft? Og hvordan vi opnår en bedre balance mellem de unges ønsker til uddannelse og erhvervslivets behov?

Debatten skydes i gang med korte oplæg fra en række lokale aktører:

  • Michael Ziegler, borgmester i Høje-Taastrup Kommune
  • Ole Heinager, direktør hos Next
  • Jens Faarup, adm. direktør i Copenhagen Markets 
  • Kristian Kaas, HR manager IKEA-Taastrup

Efter oplæggene slippes debatten løs. Målet er nogle gode diskussioner, der munder ud i løsningsforslag og idéer, der kan leve videre, og som Lederne kan tage med videre ud i landet for at sætte fokus på praktikpladser og uddannelse.

Tid og sted
Debatten finder sted mandag den 11. september  kl. 14.30-16.00 i Ledernes Tag Ansvar-butik City2 i Taastrup. Alle er velkomne.
Det er gratis at deltage, men arrangørerne beder om tilmelding her

Afslutningsvis er der jazz, champagne, snacks og netværk. 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.