Udgivet d. 1. marts 2018

Torsdag formiddag var der officiel indvielse af inQvation, det nye iværksætter- og innovationscenter på Erik Husfeldts Vej i Høje Taastrup. 

Centret er etableret på initiativ af Niels Zibrandtsen, manden bag Taastrup-virksomheden GlobalConnect og Zibra A/S. Hans søn, Claus Zibrandtsen, er CEO for inQvation.

Niels Zibrandtsen sagde ved indvielsen, at innovatører går lidt længere end hele vejen – de skal lige ud over kanten. Innovation definerede han som vilje til at ændre det, man er i gang med. Han er selv den type, som siger “Gør det” i stedet for at få skrevet tykke rapporter.

– Ideen med inQvation er lave noget anderledes, fastholde innovationen i mindre enheder og at få de unge med, sagde Niels Zibrandtsen, som roste sin søn, Claus, for at have skabt en sindssyg flot ramme om inQvation.

Claus Zibrandtsen fortalte, at det på indvielsesdagen 1. marts i øvrigt var præcis et år siden, at inQvation fik nøglerne til huset.

– I det forløbne år har vi udfordret entreprenørerne til at skabe disse usædvanlige rammer, hvor vi vil hjælpe fremtidens innovatører med at udfordre Østen, sagde Claus Zibrandtsen. 

Læs mere om det usædvanlige hus.

trappe
Rummet er domineret af denne massive trappe i træ, som ved indvielsen var i funktion som tribune.

møderum
Når mødedeltagerne sidder i gynger, hjælper det måske med at få nye ideer på bordet. 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.