Udgivet d. 16. oktober 2017

Liberal Alliance Albertslund/Høje-Taastrup inviterer til fyraftensmøde med MF Joachim B. Olsen. Partiforeningen skriver:

Kom og mød Liberal Alliances erhvervsordfører Joachim B. Olsen i Albertslund. Joachim sidder i Folketinget på sin anden periode som repræsentant for Københavns Omegns Storkreds.

Ønsket er et uformelt arrangement, hvor repræsentanter fra erhvervslivet i Albertslund og Høje-Taastrup kommuner kan komme i direkte dialog med det lokale folketingsmedlem.

Hvilke problemer er der i hverdagen? Er det nogle afgifter, skatter eller regler som ikke giver mening? Er der noget, lokalpolitikerne skal være opmærksomme på? Bør Liberal Alliance sætte nogle dagsordener for erhvervslivet på Vestegnen?

Joachim B. Olsen vil holde et kort oplæg om, hvad der arbejdes med af vækstskabende initiativer på Christiansborg. Herefter vil der være rig mulighed for indspark, spørgsmål og debat. Liberal Alliances lokale byrådskandidater vil også være til stede.

TID OG STED
Torsdag den 14. november
klokken 15:00-16:00
Birkelundgård i Albertslund.

Gratis adgang. Vi stiller med kaffe og småkager. Vi håber at se dig. Tag gerne en kollega, partner eller en helt tredje med under armen.

Tilmelding nødvendig på e-mail: kontakt@carlandersen.dk senest den 7. november. Mærk mailen: ”JBO Event”.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.