Udgivet d. 9. marts 2018

Nyt medlem: 10+ Rengøring.

33-årige Iuliu Turcanu har papir på, at han er god til at gøre rent. Han har uddannet sig som rengøringstekniker med topkarakter fra TEC, Gladsaxe. Og siden 2015 har han arbejdet på Statens Serum Institut, hvor det siger sig selv, at kravene til hygiejne er særdeles høje.

– Kvaliteten af rengøringen bliver jævnligt tjekket, blandt andet med udstyr til at måle indholdet af bakterier på overflader, fortæller Iuliu, som gør rent i klassificerede områder i den bygning, hvor instituttet kvalitetskontrollerer medicin.

Grundigt uddannet
Han har selv gennemført et GMP-kursus. Det er målrettet personer, som arbejder med produktion og pakning af lægemidler. Kurset omfatter bl.a. risikovurdering og rengørings- og vedligeholdelsesplaner. Dertil kommer al den teori, han lærte under uddannelsen til rengøringstekniker, for eksempel korrekt håndtering af kemikalier, konflikthåndtering, ergonomi og beregning af nøgletal for en opgave.

I gang som underleverandør
Iuliu har derfor en både solid teoretisk og praktisk erfaring, som han nu sætter i spil i sin egen virksomhed 10+ Rengøring med base fra bopælen i Taastrup. I første omgang beholder han jobbet på Seruminstituttet og vil så arbejde som underleverandør for andre rengøringsfirmaer i sin fritid.

På opfordringen af Væksthus Hovedstadsregionens iværksætterrådgivning har han kontaktet en række rengøringsfirmaer og fået positiv feedback fra et par stykker, som han skal mødes med.

Gerne erhvervskunder
– Det er fint at komme i gang på denne måde. Jeg er glad for mit job, men jeg har også stor lyst til at få eget firma med min egen kundekreds. Det må rigtig gerne være erhvervsrengøring, og det kan jo fint passe ind med at blive udført, når jeg har fyraften fra jobbet. Fra Seruminstituttet har jeg stor erfaring med at gøre rent i både produktionslokaler, laboratorier og kontorer, fortæller Iuliu.

Skulle der blive så travlt i 10+ Rengøring, at der bliver brug for flere hænder, kan Iuliu trække på sin kone, som gør rent på Cabinn Hotel i København.

10+ Rengøring

Østerby Alle 26, 1. tv

2630 Taastrup

Tlf. 31 32 81 69

tudorelpopa25@yahoo.com

Facebook

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.