Udgivet d. 10. september 2021

Nyt medlem: Golden Pine. 

Golden Pine ApS er en enmandshær med Kira Dalhus bag roret. Som online markedsføringskonsulent hjælper hun virksomheder med at finde deres plads i den digitale verden. Med sig i bagagen har hun fire års erfaring som SEO-manager i et bureau, en uddannelse som markedsføringsøkonom og meget snart en Bachelor i International Handel & Markedsføring.

Det er de fire år i bureauverden, som har skabt et behov for at stifte Golden Pine. I bureauet havde medarbejderne højt til loftet, plads til kreativ udfoldelse og mulighed for kritisk tænkning. Derfor var det en mavepuster, da arbejdspladsen i 2020 blev solgt, og Kira besluttede derfor, at det var på tide at ryste posen og sige den faste stilling op.

Alle virksomheder er unikke

Hos Golden Pine er filosofien ligetil: Enhver virksomhed er unik, og skal behandles ligeledes. Det bliver de hos Golden Pine. Online marketing er mange ting, og som virksomhedsejer er man måske ikke klar over, hvilket format, man skal investere i. Det hjælper Kira med et vurdere. Selv arbejder hun med SEO, Organisk SoMe og tekstforfatning, mens hun har samarbejdspartnere der hjælper kunderne med Google Ads, Facebook-annoncering, Web- og grafisk design.

Digital synlighed er alfa omega

– Digital synlighed er efterhånden alfa omega for alle virksomheder, påpeger Kira. 89 % af befolkningen handler i større eller mindre omfang online, og 88 % af os undersøger vores ønskede køb på nettet, inden vi foretager det. Samtidig sætter brugerne højere krav end nogensinde før til de virksomheder, de involverer sig med.

– Når vi foretager et køb, vil vi gerne tage del i virksomhedens historie, og vide hvad vi bidrager til. Som virksomhed bør man derfor aldrig undervurdere værdien i at dele ud af sig selv, hvad man står for og hvorfor man eksisterer.

Derudover er udførelsen af online marketing et spørgsmål om teknisk kunnen. Google og andre søgemaskiner er bygget op omkring en række algoritmer, som ikke er kendt af offentligheden. Det kræver erfaring og analysering at ramme algoritmerne og dermed opnå større organisk synlighed.

Slut med krøllede termer og smarte vendinger

Som selvstændig konsulent søger Kira konstant efter muligheder til at forbedre kvaliteten af hjælp til digital branding. Det skal være slut med krøllede termer og smarte vendinger, for virksomhedsejerne skal vide, hvad de investerer i, når de smider penge efter online marketing.

Ved siden af online marketing, er en af Kiras store passioner oplevelsesøkonomi i Danmark. Med Golden Pine drømmer hun om at tildele større opmærksomhed til, hvad Danmark har at byde på. Hun hjælper dog ikke kun virksomheder, som beskæftiger sig med oplevelser. Men tilgangen til arbejdet er præget af historiefortælling rettet mod slutbrugeren.

– Det lokale tømrerfirma kan være lige så vigtig for sit lokalområde, som Tivoli er for København, siger hun.

God kommunikation er nøglen

Online marketing er først og fremmest et spørgsmål om at mestre teknik og data. Med i takt med brugernes voksende kritiske sans, er der ligeledes opstået et umætteligt behov om værdiforståelse hos kunderne. Udførelsen kan gøres på mange måder.

– Når du investerer i online marketing, køber du dig derfor ikke kun ind på konsulentens talent, men også på hans/hendes tid, erfaringsgrundlag, persona og kreative evner. God kommunikation er derfor nøglen. Det lægger jeg stor vægt på i Golden Pine. Jeg har en politik om at besøge alle kunder fysisk inden for tre måneder, såfremt de har lokation i Danmark. Besøget skal være med til at styrke relationen og give mig en bedre forståelse for den virksomhedsfortælling, jeg skal videreformidle.

Så hvad kan Golden Pine?

Golden Pine kan i samarbejde med dig kortlægge dine kunders købsrejse og lægge en plan for en indsats, der skal genere flere leads og mere salg. Dette kan gøres på flere måder — eksempelvis gennem søgemaskineoptering eller via interagering med potentielle kunder på dine sociale medier. Kontakt Kira fra Golden Pine og hør hendes bud for, hvordan du skal gribe din digitale branding an.

Kira Dalhus
Kira Dalhus: – – Digital synlighed er efterhånden alfa omega for alle virksomheder.

Golden Pine ApS

Ibsensvej 23, 2630 Taastrup 

Telefon: 53 69 78 56

kira@goldenpine.dk

www.linkedin.com/in/kiradalhus/

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.