Udgivet d. 8. oktober 2020

Brødkoncernen Kohberg Bakery Group forventer at måtte nedlægge en række stillinger i både Søften ved Aarhus, i Bolderslev og i Taastrup. I alt ventes omkring 100 ansatte blandt lager- og logistikpersonalet at blive berørte, idet bageriet ikke længere selv skal stå for lager og transport af brød til Salling Groups butikker. I Taastrup drejer det sig om 48 job.

Det oplyser Kohberg i en pressemeddelelse.

– Vi er naturligvis kede af, at Salling Groups beslutning kommer til at berøre så mange af vores medarbejdere, og lige nu er vores fokus på at sikre så mange arbejdspladser som muligt. Desværre kommer vi ikke uden om, at vi skal sige farvel til gode folk, siger administrerende direktør i Kohberg Bakery Group René Normann Christensen (foto).

Opsigelserne forventes at medføre færre medarbejdere på bagerierne i Bolderslev og Taastrup, mens hele Kohbergs lager i Søften formentlig skal lukke. 

I Bolderslev ventes omkring 39 stillinger at blive nedlagt. Det drejer sig om både afløsere og fastansatte, der alle arbejder i forbindelse med lageret og deraf afledte funktioner.

I Taastrup er det også afløsere og fastansatte, der forventes opsagt. I alt drejer det sig om 48 stillinger, der ventes nedlagt her.

– Vi vil gøre, hvad vi kan, for at reducere antallet af berørte medarbejdere mest muligt og vil gøre vores yderste for at eventuelt berørte ansatte godt videre, siger René Normann Christensen.

Kohberg forventer, at alle berørte medarbejdere i Søften og Taastrup senest med udgangen af oktober vil have vished om deres fremtid hos Kohberg.

Kohberg Bakery Group beskæftiger i dag cirka 540 medarbejdere fordelt på bageri og hovedkontor i Bolderslev, bageri i Taastrup, lager i Søften samt frysehus i Haderslev. Lager- og logistikaftalen med Salling Group er opsagt pr. 1. maj 2021.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.