Udgivet d. 24. januar 2019

Nyt medlem: Zentura A/S.

Zentura A/S er en ny vækstvirksomhed i Høje-Taastrup Kommune. Virksomheden er i januar flyttet fra Holbækområdet og har indrettet sig i lejede lokaler i Orbicons hovedsæde i Høje Taastrup. Placeringen er blandt andet valgt, fordi der er brug for flere medarbejdere, og de er nemmere at få fat i med denne beliggenhed. Flytningen markeres med en reception onsdag den 30. januar kl. 14-18.

Bliver gazelle i 2019
– Vi har været gennem en hektisk periode med flytning og med travlhed generelt. Vi ved allerede nu, at vi opfylder kriterierne for at blive kåret som gazellevirksomhed i 2019. Vi er i vækst, fordi vi har en solid produktsammensætning samtidig med, at en række samfundstrends blæser i vores retning. Blandt andet har den stærkt stigende interesse for persondata og IT-sikkerhed samt implementeringen af GDPR generelt passet perfekt i vores værdisæt. Det peger i retning af, at virksomhederne finder nogle professionelle til at håndtere deres IT-drift, siger Martin Brand, kommerciel direktør og partner i Zentura A/S. 

Fokus på sikker IT
Virksomheden er etableret i 2010 af Christian Pedersen, som siden har udvidet ejerkredsen med tre aktive partnere.

Zentura har specialiseret sig i at rådgive om og selv udføre sikker drift af forretningskritiske IT-løsninger. Det er i dag udmøntet i tre forretningsområder inden for cloud teknologi: Hyperkonvergeret Infrastruktur til datacentre, Hosted Business Cloud drevet i Zenturas egen cloud og en egenudviklet softwareløsning til at kryptere mails med personfølsomme persondata mellem virksomheder og private.

Martin Brand beskriver herunder de tre områder. 

Hyperkonvergeret Infrastruktur, HCI, er en relativt ny datacenter-teknologi, som vi er specialister i. Dels var vi den første danske serviceprovider på en HCI baseret cloud. Dels har vi efterfølgende udvidet med et lille, dedikeret team af specialister til at rådgive og supportere andre virksomheder, som ønsker at udnytte fordelene ved en skalerbar, hyperkonvergeret strategi. Kort fortalt er fordelene at øge performance, simplificere infrastrukturen samt spare tid på management. Samtidig er løsningen ekstremt strømbesparende sammenlignet med konventionel datacenterdrift. Vores kunder er typisk store organisationer med driftstunge og komplekse IT-infrastrukturer.

Business Cloud er vores fullservice IT-pakke til virksomheder med høje krav til sikkerhed, stabilitet og hastighed, for eksempel advokater, ejendomsadministratorer og revisorer, som vi servicerer mange af. Vores kunder er ekstremt afhængige af en høj performance, da det kan ses på bundlinjen, hvis serveren har været nede en time, og det tolerer de ikke. Vores Business Cloud passer rigtig godt til virksomheder, som præsterer en høj produktionsværdi, når de er online, og samtidig er underlagt strenge krav om IT-sikkerhed, som fx håndtering af personfølsomme data. Vi kører hele platformen, overvåger proaktivt og supporterer brugerne 24/7.

Permido er et helt nyt produkt, som er første konkrete resultat af, at vi nu også er et software udviklingshus. Permido er en kommunikationsplatform, vi i første omgang har udviklet til bl.a. de kundesegmenter, vi kender fra vores Business Cloud. Det er brancher, som er blevet pålagt at kryptere mails, der indeholder personfølsomme oplysninger. Men vi er allerede nu nået bredere ud med løsningen og har også ansat en af landets mest erfarne specialister inden for dette felt. Vi er meget forventningsfulde omkring Permido, som rammer behovet spot-on. Vi forstår de lokale behov og læner os op ad førende eksperter inden for GDPR i forbindelse med udviklingen, og det giver os en indsigt og en mulighed for at agere hurtigt. Vi har siden lanceringen i december oprettet ca. 30 virksomheder som Permido kunder, og det er vi rigtig tilfredse med.

Brug for flere medarbejdere

Zentura
De fire partnere i Zentura A/S, fra venstre Ricki Mikkelsen, Christian Pedersen, Christian Lindegaard og Martin Brand.

Zentura A/S er pt. 12 mand, men har lige nu 2-3 nye stillinger åbne. Og den vækst vil fortsætte, forventer Martin Brand. Så selv om lokalerne på Linnés Allé endnu ikke er fyldt ud, så kan de hurtigt blive det.

– Vi er rigtig glade for at være kommet til Høje-Taastrup og har allerede mærket, at vi er velkomne, både på borgmesterens velkomstmøde for nye virksomheder og på nytårskuren. Nu ser vi frem til at blive en aktiv del af miljøet, herunder Erhvervsforum, siger Martin Brand.

Zentura A/S

Linnés Allé 2, 2630 Taastrup

Tlf. +45 70 23 11 23

kontakt@zentura.dk

http://zentura.dk/

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.