Udgivet d. 2. marts 2022

Den nye bydel i Høje Taastrup C er fremme i skoene – også når det efter sigende gælder det første erhvervsbyggeri på hjørnet af Halland Boulevard og Bornholms Allé – tæt på stationen og motorvejen.

Dette unikke byggeri er skabt til at være et flerbruger-kontorhus, der er designet ud fra erfaringer fra tiden med Corona. Arbejdslivet under Corona har vist, at der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. 

The Central, som bygningen hedder, bliver nemlig katalysator for et helt nyt arbejdsunivers med en række fælles faciliteter for både store virksomheder og SMV’ere.  Trenden for SMV’ere peger i retning af, at de gerne vil bo sammen med andre og dele fælles faciliteter. Bygningen lægger således op til, at mennesker kan mødes og inspireres på tværs af brancher, fagligheder, aldersgrupper og arbejdspladser.

Tæt på stationen

Virksomheder får under 300 meter fra trafikknudepunktet Høje Taastrup Station, 14 minutters togtur fra Københavns Hovedbanegård, og med let adgang fra både Høje Taastrups opland, Fyn og Jylland – samt Københavns Lufthavn.

Bag den rå newyorker lignende stil står en af Skandinaviens mest anerkendte og prisvindende arkitektvirksomheder, Schmidt Hammer Lassen Architects, som naturligvis har haft de bæredygtige briller på i designet af og arbejdet med bygningen.

Handsfree døre

COVID-19 har lært os meget om effekterne af god håndhygiejne. Vi har fået en forståelse for god håndhygiejne, som giver en positiv sideeffekt for både arbejdsgiver og ansat – færre sygedage og det til trods for at man møder flere mennesker. Derfor har bygningen også handsfree døre.

Lars Bloch
”The Central” er måske det første kontorbyggeri i Danmark, der direkte er designet til at imødekomme disse nye post-corona behov,” siger Lars Bloch, administrerende direktør i Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C.

Kontakt:

Lars Bloch, CEO, cand. jur.
Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C.

Telefon: +45 – 70 60 21 11
Mobil: +45 – 23 26 00 30
Mail: lars@hoejetaastrupc.dk

FAKTA om flerbruger-kontorhuset ‘The Central’

  • Størrelse:23.000 kvm. + p-hus
  • Certificering: DGNB (bæredygtighedscertificering og tillægsanerkendelsen hjerte for ekstra godt indeklima
  • Projektsum: Lige over 500 millioner kr.
  • Antal arbejdspladser: 1.200 arbejdspladser
  • Antal etager: 7 etager
  • Stueplan: Fælles reception og mødefaciliteter
  • Hjertet i The Central: Dobbelt-atrium fra stueplan til 7. etage med planteunivers
  • Kælder: Fælles fitness-center, omklædningrum og cykelkælder med værksted
  • Samarbejdspartnere: Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C, totalentreprenør og udviklingsrådgiver Raundahl & Moesby, arkitektvirksomheden Schmidt Hammer Lassen og erhvervsmæglerne CBRE og Poul Erik Bech EDC
  • Indflytning: Foråret 2024.

Læs hele nyheden

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.