Udgivet d. 8. december 2017

Nyt medlem: Global Food Trading.

Siden august 2016 har Kayaalp Ilhan drevet virksomheden Global Food Trading, som leverer produkter til blandt andet hotel- og restaurationsbranchen. Det gør han fra Copenhagen Markets i Høje Taastrup TransportCenter; en beliggenhed der er ideel for en virksomhed som hans.

– Her er så mange forretninger, at jeg altid kan skaffe det, som mine kunderne spørger efter, hvis jeg ikke selv har det. Vi handler med hinanden på kryds og tværs, så det lykkes næsten altid at skaffe det, kunderne vil have. Selv et juletræ har jeg måtte finde, siger Ilhan med et smil.

Kan hurtigt skifte leverandør
– Hver dag tjekker jeg, hvor priserne er bedst, og så handler jeg dér. På den måde kan jeg skifte leverandør fra dag til dag, så mine kunder mærker, at det kan betale sig at handle med mig. Det er min salgspolitik, ganske enkelt.

– Mine kunder er hoteller, restauranter, cafeer, pizzarier og grøntbutikker i Storkøbenhavn og på Sjælland. De har ikke selv tid til at bestille og hente varer hos flere leverandører, så det overlader de til mig. Hvis de bestiller inden kl. 10, leverer jeg en palle med deres varer næste dag.

Begynder klokken 4
Ilhan er ene mand i firmaet og klarer selv alt med indkøb, salg, administration, lager og udbringning. Han har lejet 180 kvadratmeter lagerplads og et mindre kontor på Copenhagen Markets. 

Her møder han klokken 4 hver morgen, går bestillingerne i gennem, får købt det ind, hans kunder skal bruge, og klokken 10 sender han en underleverandør afsted med varerne, hvis han ikke selv har tid. Enkelte kunder henter selv varerne hos Global Food Trading. 

Foruden det, han køber hos andre i Copenhagen Markets’ grønt- og blomsterafdeling, importerer han selv tør- og dåsevarer – bl.a. frugt og olieprodukter – fra især Tyskland, Holland og Belgien, hvor han har tre hovedleverandører.  

Er kommet fint fra start
Der er mange omkostninger forbundet med at løbe en ny virksomhed i gang, men Ilhan er fortrøstningsfuld. Tallene på bundlinjen har været sorte fra start af. Men han sørger også for at bygge det hele op stille og roligt, så han ikke pludselig har for store beløb ude at svømme.

– Jeg er ny i branchen, men har altid været selvstændig, fortæller Ilhan, som siden 1998 har været taxavognmand i Glostrup. Det er han stadig og har to chauffører til at passe den forretning. Men han tager også selv gerne en tur, hvis der er brug for det.

Beliggenheden i Copenhagen Markets betyder, at Global Food Trading hurtigt kan skaffe det, som kunderne efterspørger.


Beliggenheden i Copenhagen Markets betyder, at Global Food Trading hurtigt kan skaffe det, som kunderne efterspørger.

Global Food Trading

Litauen Allé 13

2630 Taastrup

Tlf. 26 12 00 39

info@globalfoodtrading.com

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.