Udgivet d. 29. januar 2021

Taastrup Tekniske Skoles Legat uddeler i februar legater til unge håndværks-, kontor- eller handelsuddannede, som vil videreuddanne sig.

De unge skal kunne dokumentere nær tilknytning i mindst fem år til Høje-Taastrup Kommune, for eksempel bopæl, job eller tidligere skolegang/uddannelse her. Det er også et krav, at ansøger har gennemført en erhvervsuddannelse med praktik i Danmark.

Taastrup Tekniske Skoles Selskabs Legat har eksisteret siden 1964, og selskabet uddeler hvert år legater til unge under uddannelse. Legaterne varierer i størrelse og afhænger bl.a. af, hvor mange der ansøger.

Der er ingen krav om dokumentation for, hvad man bruger pengene til, men man skal være opmærksom på, at der skal betales skat af legatet.

Så har du i din virksomhed en svend eller kontor-/handelsmedarbejder, som er gået i gang med at videreuddanne sig, er dette her måske relevant for vedkommende. 

Få et ansøgningsskema hos Lotte Odborg, Høje-Taastrup Rådhus, Bygaden 2, 2630 Taastrup, mail: LotteOd@htk.dk eller telefon 4359 1313.

Ansøgning skal være modtaget senest den 17. februar, og bestyrelsen behandler ansøgningerne sidst i februar.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.