Udgivet d. 8. februar 2019

Nyt medlem: LOOP Fitness Taastrup.

I september åbnede LOOP Fitness deres første træningscenter i Taastrup. LOOP Fitness er på 12 år blevet Danmarks næststørste fitnesskæde, og flere centre kommer til. Planen er at få åbnet 50-60 inden udgangen af 2021. LOOP Fitness har nu over 100 centre landet over.

Hanne Staanum, som er franchisetager i Taastrup, vil gøre sit til væksten. Hun har i forvejen centre i Glostrup, Greve, Hillerød, Rødovre og Dragør – og er i gang med at åbne flere i hovedstadsområdet.

Hele kroppen igennem på 24 minutter
– Jeg synes, at LOOP Fitness er et stærkt koncept, hvor du hurtigt og effektiv får trænet hele kroppen og kredsløbet. Træningen er bygget op om en cirkel af 16 træningsmaskiner, hvor du blot træner 45 sekunder i hver maskine og går videre til den næste. På 24 minutter har du været hele cirklen igennem to gange.

– Hvis du gør det en gang om ugen, holder du dit niveau, og hvis du kommer her 2-3 gange, kan du rykke dig markant, forklarer Hanne, som kan se, at medlemmerne i gennemsnit kommer i centret tre gange om ugen.

Flest kvinder, men mændene er på vej
Christiin Noell Nygaard er centerleder i Taastrup. Centret er bemandet kl. 8-19 mandag til torsdag, kl. 8-16 fredag og kl. 8-12 i weekenderne. Medarbejderne hjælper medlemmerne med at bruge maskinerne korrekt.

De store rykind ligger i tidsrummene 8-11, hvor især seniorer træner, og kl. 15-17, når folk får fri fra arbejde. 

– Vi har to cirkler; en mix for både mænd og kvinder og en cirkel der er forbeholdt kvinder, da to tredjedele af medlemmerne er kvinder. Mænd er måske tilbøjelige til at tro, at 24 minutter er for lidt, hvis man vil have en grundig træning. Men vores cirkeltræning er faktisk rigelig hård, hvis du giver den gas, så mændene kan sagtens få sved på panden hos os, fortæller Christiin.

Januar giver traditionelt en del nye medlemmer, og så gælder det ellers om at fastholde dem. Derfor gør LOOP Fitness Taastrup, som resten af LOOP centrene, en del ud af det sociale samvær. Der er gratis kaffe og te til medlemmerne, og mange bliver siddende og hygger sig bagefter.

cykler

Allerede over 500 medlemmer
Centret i Taastrup har allerede mere end 500 medlemmer, men det betyder ikke, at der er kø ved maskinerne.

– Når man kun skal bruge 45 sekunder ved hver station, bliver der et konstant flow. Og ellers kan man blot overhale og tage den næste station i cirklen, siger Christiin. 

Foruden cirkelmaskinerne er centret udstyret med stepmaskiner, håndvægte, træningselastikker, bodybar, balancebolde m.m., så der er alle muligheder for at få samtlige muskelgrupper rørt og få pulsen op.

Centret er åbent fra kl. 5 til 22 alle 365 dage om året. Medlemmerne logger sig ind med en kode, som i øvrigt også gælder til de øvrige LOOP Fitness centre.

Få en firmaaftale med rabat
Det er muligt at få en firmaaftale i LOOP Fitness Taastrup. Der skal blot være tre medarbejdere, som ønsker at træne, og som er ansat i samme firma. Prisen er da kr. 189,- pr måned (kr. +4,50 i gebyr) mod den vanlige pris på kr. 219,- (+ kr. 4,50 i gebyr).

Er du interesseret i en firmaaftale, så ring til centerlederen Christiin Noell Nygaard og aftal nærmere.

hanne og christiin
Direktør Hanne Staanum (t.v.) og centerleder Christiin Noell Nygaard i lokalerne på Taastrup Torv.

LOOP Fitness Taastrup

Taastrup Torv 16, 2630 Taastrup

Tlf. 41 74 63 09

taastrup@loopfitness.dk

http://www.loopfitness.dk/da/taastrup/

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.