Udgivet d. 19. marts 2021

Det er præcist et år siden, at webbureauet Lost In Space etablerede sig i Høje-Taastrup med lokaler tæt på stationen. På trods af Covid-19 er det lille bureau kommet godt ud af affyringsrampen og er vokset fra to til fem medarbejdere. Både lokalt og på landsplan har der været god medvind, og bureauet har tilmed åbnet en afdeling midt i Aarhus.

– Den eneste grund til, at vi ikke er flere, er sådan set, at det har været svært at finde de rette profiler, siger adm. direktør Jesper Katz og tilføjer med et smil: – Vi er på en mission, og til det skal vi bruge de bedste astronauter.

Hjælper lokale virksomheder

Lost in Space har fokus på de lokaler kunder. En stor del af konceptet er henvendt til små og mellemstore virksomheder, som da også er størstedelen af bureauets kunder.

– Men kundekredsen tæller også et sjællandsk storcenter, en bank, flere privathospitaler, et forsikringsselskab og en ejendomsmæglerkæde, så vi kan også hjælpe større kunder i hele landet, bemærker Jesper Katz. 

Lost in Space har siden etableringen i april 2020 haft mere end 70 kunder igennem forretningen. Kunderne har enten fået en helt ny hjemmeside, eller deres eksisterende materiale har fået et boost.

Lost in Space beskæftiger sig med WordPress hjemmesider, søgeoptimering hvor topplaceringer på Google er i fokus, og sociale medier hvor alle de forskellige platforme er i spil.

Foto

Lost in Space er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner. Vi løser virksomhedernes udfordringer og sætter deres behov før vores eget. 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.