Udgivet d. 8. februar 2018

Torsdag d. 1. marts åbner vores medlem InQvation Danmarks nye iværksætter- og innovationscenter på Erik Husfeldts Vej i Høje Taastrup.

Den officielle åbning af centret sker kl. 10.00, hvor inQvations CEO, Claus Zibrandtsen, vil byde velkommen. Herefter gives ordet videre til Michael Ziegler, borgmester i Høje-Taastrup Kommune, som skal klippe snoren og åbne inQvation officielt. Herudover vil beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen også være med til at åbne centret officielt og sætte dets betydning for dansk erhvervsliv i et større perspektiv.

En iværksætters egen vision
Det er iværksætteren Niels Zibrandtsen, der står bag projektet, hvor han har investeret et tocifret millionbeløb i at skabe de perfekte rammer for iværksætteri, innovation og vækst.

Leg, kreativitet, natur og teknologi. Det er blot nogle af de begreber, der beskriver det nye innovationscenter. Det sidste års tid har folkene bag inQvation samt et hold af arkitekter, indretningseksperter og håndværkere arbejdet benhårdt på at realisere Niels Zibrandtsens vision.

En vision om at skabe et nytænkende innovationsmiljø, der skal være med til at sætte skub i den digitale innovation. Og nu er det meget snart en realitet!

Danmarks nye tech hub
Niels Zibrandtsen, der tilbage i december 2016 solgte sit livsværk, IT-virksomheden GlobalConnect, har et ønske om at fremme iværksættermiljøet i Danmark og styrke danske virksomheders innovationsevne. Resultatet er inQvation, som sønnen, Claus Zibrandtsen, er ansvarlig for at udvikle og drive.

Første skridt på vejen har været at skabe de rigtige rammer for kreativitet og innovation.

– Vi vil skabe det bedst tænkelige miljø for talentfulde iværksættere og innovationshungrende organisationer. Derfor har det også været vigtigt for os at skabe nogle rammer, der er indbydende, inspirerende og tankevækkende for alle. Noget der kan være med til at fremme kreativiteten. Og nu er vi endelig klar til at invitere alle inden for i vores splinternye innovationscenter, siger CEO Claus Zibrandtsen.

En idé er blevet til virkelighed
For blot et par måneder siden lignede det en traditionel industrihal, men det har ændret sig markant nu. Når du træder ind i inQvation, får du med det samme øje på vores indendørs skov. Du får også øje på den gigantiske trappe, hvorunder der gemmer sig et hyggeligt loungeområde, der ligger i forbindelse med inQvations egen café, hvor der bliver eksperimenteret med maden.

trappe   forrest

Det er C.C. Brun Enterprise og Kompleet Bygning & Inventar, der har stået for at realisere drømmen om at skabe nogle nytænkende rammer, der indbyder til kreativitet og innovation. Der har været stor fokus på at skabe en helhedsorienteret indretning, der både udfordrer og inspirerer. 

Det har resulteret i mange sjove og anderledes gimmicks. F.eks. finder du et mødelokale med et stort gult gyngestativ, et helt pink rum med mulighed for at lukke øjnene, et rum fyldt med birkestammer, en stor væg beklædt med mos og meget mere. Alt sammen for at skabe de bedst tænkelige rammer for iværksættere og de gode idéer.

gule stole   

Fra Nordpolen til Manhattan på et splitsekund
Du finder også den nyeste teknologi, bl.a. er der flere lærreder og projektorer, der kan tage dig fra New York til Nordpolen på et splitsekund ved hjælp af et visuelt univers. Den ene dag kan du derfor sidde og arbejde midt i ørkenen, mens du den anden dag sidder og arbejder midt på Manhattan.

– Vi har nu skabt de bedst tænkelige rammer for, at iværksætterens idé kan blive udfoldet til en succesfuld forretning. Vi har de fysiske rammer, vi har mulighed for at stille med risikovillig kapital, og vi har nogle dygtige ressourcer, der kan hjælpe, fastslår Claus Zibrandtsen.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.