Udgivet d. 25. august 2016

Nyt medlem: HumanizeR Aps

Vikarer og rekruttering er de to forretningsområder, som HumanizeR er baseret på. Virksomheden er fra 2012, er landsdækkende med Michael Weibel som initiativtager og partner.
Han var tidligere ansat i et andet landsdækkende vikar- og rekrutteringsfirma, men havde sammen med to andre partnere lyst til at prøve for sig selv, og som han udtrykker det ”gøre det ordentligt”. Det har siden 2012 udviklet sig til en forretning, der omsætter mere end 50 mio. kr., har 19 medarbejdere i København og Aarhus og et nyt kontor på vej i Kolding.

Fra Strøget til Høje Taastrup
HumanizeR begyndte som et datterselskab til Personale-Service inde på Strøget, som nok var et af Danmarks ældste bureauer, etableret i 1962.
– Vi kom godt i gang, var dygtige nok til at vinde nogle gode udbud og fik på den måde en vækst, der gjorde rammerne for små. Først flyttede vi til Valby, men det blev også for trangt. Nu er vi i Høje Taastrup med gode lokaler på Spotorno Allé og plads til, at vi fortsat kan vokse. Samtidig er vi i en erhvervsvenlig kommune med stort vækstpotentiale, siger Michael Weibel. 

Finanskrisen gav vækst
Kunderne kommer i hus via netværk og nøje udvalgte udbud. Vikarbranchen er ifølge Michael Weibel i vækst på bagsiden af finanskrisen. Den fik mange virksomheder til at fokusere på deres kernekompetencer og så købe sig til de øvrige.
– Vi har et rigtig godt kendskab til vores kunder, fordi vi spørger og interesserer os for deres planer og er i konstant dialog med dem. På den måde kan vi være på forkant og sørge for, at vi har resurser med de kompetencer, som kunderne kommer til at efterspørge. 

Kvalifikationer skal omsættes
I forhold til vikarerne arbejder HumanizeR på to måder, forklarer Michael Weibel:
– Enten kan du blive skrevet op til et job, hvis vi kan se, at vi kan omsætte din kvalifikation inden for 30 dage. Eller du kan melde dig, når vi søger vikarer. I dag søger vi 20-25 personer til jobs i hele landet inden for kategorier som håndværkere, webudviklere, lager, rengøring m.m. Alle ledige job bliver slået op på vores hjemmeside.

Fører til fast job
Godt og vel 50 procent af vikarerne ender i fast job. Det sætter Michael Weibel på kontoen for social ansvarlighed.
– Vi er jo ikke nok i Danmark til at fylde fremtidens jobmarked. Derfor må vi sørge for, at nogle flere bliver klar til at tage et job.
– Vi hjælper virksomheder med at skaffe arbejdskraft fra jobcentrene. Mange virksomheder vil gerne vise social ansvarlighed, men magter ikke det offentlige system. Dér agerer vi filter mellem centre og virksomheder og matcher de rette mennesker med de rette virksomheder. 

Åbner i Kolding
I Høje Taastrup og Aarhus har HumanizeR administration, salg og personalekonsulenter. I begyndelsen af 2017 åbner endnu et kontor i Kolding. HumanizeR har mange landsdækkende kontrakter med kunderne og vil derfor gerne være til stede flere steder.
– Omvendt skal vi ikke opbygge en stor, tung administration. Så vi kommer ikke til at ligge i hver eneste by. Høje Taastrup har vi valgt, fordi det ligger så godt trafikalt. Vi kan nemt komme ud til kunderne, og vikarerne kan nemt komme til os. Parkeringsforholdene er gode. Lejebetingelserne uden for det forjættede København matcher de faciliteter, vi har. Og så vidste jeg, at Høje Taastrup er et område i stærk vækst og derfor har et stort potentiale for min forretning, siger Michael Weibel.

Michael Weibel, HumanizeR

Michael Weibel og HumanizeR byder virksomheder og kandidater velkommen indenfor.

HumanizeR Aps
Tlf.: 53 53 11 99
mw@pshr.dk 
Spotorno Allé 12, 2.
2630 Taastrup

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.