Udgivet d. 14. november 2019

Nyt medlem: Svift.net.

På alle måder er Svift.net det, man forbinder med en rigtig iværksættervirksomhed: unge mennesker forskanset i et kælderlokale, hvor de sidder foran computerskærmen dagen lang. Dog er colaen erstattet af kaffe.

Der er også en god grund til, at de stirrer så intenst på skærmene: Svift.net har nemlig udviklet et nyt system til at bygge og administrere hjemmesider. Det er et såkaldt CMS, hvor alle elementer er skræddersyet til at fungere sammen. Systemet holdes opdateret, så brugeren ikke behøver at forholde sig til teknik og vedligeholdelse.

I en kælder i Reerslev…
Det er brødrene Martin og Andreas Krogh Andersen og deres kompagnon Lasse Emil Jacobsen, som står for at udvikle og drive platformen.

– Vi har med Svift.net en hjemmeside-editor, hvor brugeren ikke skal bekymre sig om det tekniske lag. Det er en Plug’n’Play-løsning, hvor man trækker multifleksible elementer ind på hjemmesiden. Man kan hele tiden, mens man redigerer indholdet, se, hvordan resultatet bliver online, fortæller Andreas hjemme i kælderen i Reerslev, hvor Svift.net er løbet i gang.

Nu kommer de op
Nu er Andreas & Co. på vej op fra kælderen, for nu skal verden høre om det nye system.

– Med denne her løsning kan langt de fleste få en hjemmeside op at køre. Vores mission er at hjælpe folk hurtigt i gang. Men vi vil også gerne samarbejde med bureauer, der laver hjemmesider. Vi oplever, at mange professionelle takker nej til de mindre opgaver, fordi det i længden er for ressourcekrævende at holde små hjemmesider opdateret.

– Med Svift.net kan vi give vores samarbejdspartnere adgang til en infrastruktur, som ellers har været forbeholdt lidt større aktører, påpeger Andreas.

Tre typer abonnement
Sideløbende hermed vil Svift.net også gerne samarbejde med grafikere, fotografer, tekstforfattere og andre, som leverer online indhold til deres kunder, men nu baseret på Svift.nets CMS og serverløsning. Alt sammen på en abonnementsordning, hvor man kan vælge mellem Pro (uden begrænset antal sider) og Light (en One-pager, dvs. ingen undersider).

– Vi kommer også til at tilbyde et Free abonnement til folk, der bare vil have en blog eller skal have en hjemmeside hurtigt og nemt i gang, og hvor de så kan lægge mere og mere indhold på og gå op på en Light eller Pro, når de synes, at det er tid at steppe op. For os er Free en mulighed for at prøve vores koncept af og så forhåbentligt hjælpe den gruppe abonnenter i gang med en virksomhed og få dem til at opgradere senere, siger Martin.

En hjemmeside som alle kan arbejde med
Systemet er meget intuitivt at arbejde med. Det er med den bagtanke, at når en virksomhed har en hjemmeside med Svift.nets system, kan flere i organisationen være med til at lægge indhold på, så hjemmesiden virkelig bliver et dynamisk kommunikationsværktøj og ikke bare en statisk side, hvor indholdet ikke ændrer sig.

De første hjemmesider, der kører på Svift.nets CMS, blev aktiveret i 2018. I 2019 har holdet arbejdet intensivt med at videreudvikle systemet.

Foto øverst: I disse måneder har Svift.net to praktikanter beskæftiget, nemlig Jesper og Jesper i forgrunden. Siddende bagest er det Lasse Emil Jacobsen og stående er det Martin (bagest) og Andreas Krogh Andersen.

Foto nederst: Andreas har arbejdet i it-branchen i flere år og har været selvstændig siden 2016.

Svift.net

Solvang 38, 2340 Hedehusene

Tlf. 61 46 46 65

aka@svift.net

www.svift.net

Andreas

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.