Udgivet d. 16. januar 2019

Nyt medlem: Stensdal Group A/S. 

Stensdal Group A/S er nyt medlem af Høje-Taastrup Erhvervsforum. Firmaet hører hjemme i Rødovre, men har flere aktiviteter i Høje-Taastrup og andre omegnskommuner. Her opkøber og forskønner Stensdal Group nedslidte erhvervsejendomme med god beliggenhed.

Forkærlighed for Vestegnen
– Vi ejer over 100.000 kvadratmeter erhvervsejendomme i Storkøbenhavn og har især en forkærlighed for nogle af erhvervsområderne på vestegnen, herunder Klovtofte-kvarteret i Taastrup, blandt andet på grund af den gode infrastruktur, siger Søren Stensdal, CEO.

To aktuelle projekter i Taastrup

Dybendal
Den 13.500 kvadratmeter store ejendom på Dybendalsvænget 3 er opdelt i flere lejemål. 

I Klovtofte Erhvervsområde, lige bag IKEA, ejer Stensdal Group således to store ejendomme og en grund med byggeret. Den største ejendom, Dybendalsvænget 3 er på ca. 13.500 kvm og er opdelt i flere lejemål, både til kontor og lager. Stensdal Group overtog den fra Siemens og er i gang med at renovere bl.a. receptionsområde og lejemål i takt med, at de bliver ledige.

En anden ejendom i samme område, som Stensdal Group har forskønnet, er Mårkærvej 2 – billedet øverst. Den er, ifølge Søren Stensdal, forandret fra den grimme ælling til en smuk svane – og er blevet en markant ejendom, som alle der kører ind og ud af området, har lagt mærke til.

Nyt hovedkontor for it-firma
–  Ved første øjekast ligner det en nybygget ejendom, og der er stort set også optimeret på alle niveauer, fra gulv til loft, siger Søren Stensdal og fortsætter:

– Alle kan bygge nyt og flot på en bar mark, men kunsten er at optimere på det eksisterende erhvervsmarked, hvor infrastrukturen allerede er veludbygget og velfungerende som i Høje-Taastrup Kommune. Når vi opkøber en træt ejendom for at sætte den totalt i stand fra A til Z, er vi også med til at bevare en del af den lokale erhvervshistorie og gøre området mere attraktivt.

Den 9.000 kvm. store ejendom på Mårkærvej kommer til at rumme et 3.000 kvm. stort hovedkontor for it-virksomheden ALSO, som til maj flytter med 300 medarbejdere fra sin nuværende adresse på Helgeshøj Allé i samme erhvervsområde.

Om Stensdal Group
Stensdal Group har i mere end 30 år udviklet og investeret i fast ejendom. Gruppen ejer og udlejer en portefølje på over 100.000 kvm. kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og udvikler ejendomsprojekter inden for både bolig og erhverv.

Virksomheden havde i seneste regnskabsår en omsætning på næsten 163 mio. kr. og et resultat af primær drift på ca. 99 mio. kr.

Stensdal Groups hidtil største projekt er udviklingen af Favrholm City, en ny bydel syd for Hillerød, der forventes at rumme byggeretter i størrelsesordenen 125-150.000 etagemeter.

Søren Stensdal
Søren Stensdal, CEO i Stensdal Group A/S.

Stensdal Group A/S

Valhøjs Allé 174-176, 2610 Rødovre

Tlf. 33 11 00 24

mail: info@stensdal.dk

www.stensdal.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.