Udgivet d. 16. november 2021

Nyt medlem: Sleipner Holding.

Lene Jakobsen er egentligt lidt tidligt på færde med sin indmeldelse i Høje-Taastrup Erhvervsforum. Hun er nemlig knap nok etableret som selvstændig, men mangler endnu et års tid af uddannelsen, inden hun kan kalde sig psykoterapeut.

Men hun og hendes mand, Jan Jakobsen, vil gerne være en del af det lokale erhvervsnetværk. Og så driver parret i øvrigt også en mindre udlejningsvirksomhed – Sleipner Holding – af et par lejligheder i Taastrup.

– Det var en investering, vi foretog for fem år siden i forbindelse med, at jeg afhændede en forretning på Amager og fik frigivet nogle midler. Det er ingen guldgrube, men en sikker måde at placere nogle penge på, siger Lene Jakobsen. 

Fra optiker til terapeut

Hendes egen baggrund er en karriere som optiker, men hendes interesse for mennesker fik hende til at skifte spor og begynde at uddanne sig til psykoterapeut, hvor der er planen at etablere sig med klinik i lokalområdet – gerne sammen med andre behandlere – når hun har taget uddannelsen.

– Jeg vil gerne kunne bistå mennesker, som måske er havnet et svært sted, videre ved at hjælpe dem til at få klarsyn på deres situation. Jeg kan trække på mine egen erfaringer, men i uddannelsen får jeg gennem teori og træning også nogle redskaber til at bringe klienten videre. Først og fremmest gælder det om at få skabt et tillidsforhold, så klienten er tryg ved mig, og så aftaler vi et individuelt forløb alt efter klientens behov, forklarer Lene Jakobsen.

Brug for klienter til træning

I det sidste år af uddannelsen er der meget fokus på klienttræning og gruppetræning. Til klienttræningen vil Lene Jakobsen gerne i kontakt med nogle personer, som føler behov for at komme i terapi, og som i dette tilfælde kan komme det til en reduceret pris.

Lene Jakobsen kan kontaktes på nummeret nedenfor.

Sleipner Holding

Enebærkrattet 12, 2630 Taastrup

Tlf. 53 53 65 93

Lene Jakobsen
Lene Jakobsen vil gerne være en del af en lokal behandlerklinik, når hun er færdiguddannet som psykoterapeut.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.