Udgivet d. 13. december 2017

Powerjobsøgerne er landets største nonprofit jobsøger-netværk.

– Vi tilbyder virksomheder at finde kandidater til ledige stillinger, siger Malene Gregaard Wilsly, som har stiftet Powerjobsøgerne og er sekretariatschef. Vi finder dem enten blandt kollegerne, som alle er jobsøgere, eller gennem vores store netværk, som vi hele tiden arbejder på at gøre større. 

– Vi får 90% til samtale inden for tre måneder og 70% i arbejde inden for et halvt år, fortsætter Malene Gregaard Wilsly. Det lykkes på grund af vores metode. Jobsøgerne mødes frivilligt to dage om ugen. Vi forsøger så at få disse frivillige foreninger til at fungere som små virksomheder. Den ene dag om ugen deltager jobsøgerne i driften og bruger de deres kompetencer ved at udføre konkrete opgaver. På ugens anden mødedag bliver de inspireret og gør sig dygtigere til at udføre deres vigtigste opgave: ”at sælge sig selv”.

Også borgere fra Høje-Taastrup
Malene Gregaard Wilsly oplyser, at Jobcentret i Høje-Taastrup Kommune anbefaler Powerjobsøgerne til deres aktive jobsøgere. Derfor er en del borgere fra kommunen med i netværket.

– Vi kan tilbyde virksomheder i Høje-Taastrup at gøre brug af vores netværk, hvis de har brug for medarbejdere. Vores medlemmer kan også fungere som sparringspartnere ude i virksomhederne. Vi har folk med kompetencer inden for en lang række områder. Vi kan tillige tilbyde at sammensætte et mere bredt sparringspanel, hvis en virksomhed har brug for det. Vores medlemmer er kun glade for at komme ud og bruge deres kompetencer og dele deres viden, siger Malene Gregaard Wilsly. 

Hun tilføjer, at det er omkostningsfrit at benytte Powerjobsøgerne. I landsorganisationens sekretariat – i Rødovre – er der også dygtige folk, som kan holde oplæg og workshops om Iværksætteri, Networking og LinkedIn. 

Powerjobsøgerne kan kontaktes på  kontakt@pwjs.dk eller 30 55 53 13. 

pwjs logo

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.