Udgivet d. 4. april 2019

Når vi den 22. maj tager på virksomhedsbesøg i Hedeland Golfklub, er der mere end golf, ristede pølser og sparke-dæk på programmet. Vi har aftalt med NetværksMester Søren Mortensen, at han kommer forbi og giver os en 30 minutters Master Class i, hvordan vi arbejder professionelt og strategisk med networking.

– Groft sagt er det helt op til dig, hvor meget du vil have ud af dit netværk. Når du omgiver dig med de rigtige og plejer netværket ved at lægge relationsarbejde ind som en naturlig del af din hverdag, sætter du goodwill ind på din netværkskonto. Så er vejen lagt til at få mere vækst, siger Søren Mortensen.

MASTER modellen
Søren Mortensen arbejder ud fra en model for strategisk networking, som han kalder MASTER:
Målsætning
Attitude
Strategi
Team
Ekstra uddannelse
Relationer

Dit netværk er guld værd
– Det kan blive guld værd for dig, hvis du sætter tid af til at arbejde professionelt med dit netværk. Den gode netværker følger op, er autentisk og nærværende, indstillet på at samarbejde og møder andre med en positiv attitude og et smil, siger Søren Mortensen.

Når vi mødes den 22. maj, vil han komme med nogle konkrete anvisninger på, hvordan du med MASTER kan løfte din networking op og arbejde strategisk med dit netværk. Hvadenten I mødes på golfbanen eller i andre sammenhænge…

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.