Udgivet d. 27. august 2018

Onsdag den 12. september danner Høje-Taastrup ramme om en uhøjtidelig fodboldturnering, Rådhus Cup 2018, hvor lokale virksomheder kan udfordre udfordre byrådet på en lille, indendørs fodboldbane.

Bag arrangementet står bl.a. Helhedsplanen i Charlottekvarteret, som bruger eventen til at gøre opmærksom på, at der er brug for flere praktikpladser og jobmuligheder for de unge i Høje-Taastrup.

En uformel ramme om dialog
– Vi bruger fodbold som en uformel ramme om at få en dialog i gang med det lokale erhvervsliv, siger Anders Hagedorn fra Helhedsplanen i Charlottekvarteret. Der bliver god lejlighed til at få en snak mellem kampene. Vi vil gerne etablere et bedre netværk omkring de unge, dels for at skabe nogle jobåbninger, dels for at fastholde dem i uddannelse.

bold 1

Bane bygget af paller
De unge kan vil og noget; det er selve fodboldbanen et bevis på. Det er en mobil bane på 8 x 16 meter, som de unge fra Charlottekvarteret har bygget op sammen med bl.a. Roskilde Tekniske Skole og Høje-Taastrup ungdomsskole. Den er bygget op af paller, som er skænket af DSV i Hedehusene. 

Banen har allerede været i brug nogle gang, bl.a. på gaden i Hedehusene. I september er stillet op i fodbadet på rådhuset. Her håber Anders Hagedorn og de øvrige arrangører at se en række erhvervsfolk stille op med firmahold den 12. september.

Tre mand på hvert hold
– Hvert hold kan have tre spillere på banen ad gangen, så det er bare nogle små hold. Ideen er ikke, at firmaerne skal stille med deres bedste fodboldspillere. Vi vil hellere have nogle beslutningstagere på banen, så kan de andre i stedet være heppekor denne gang, siger Anders Hagedorn.

Tilmeld dit firma senest 10. september
DSV har allerede tilmeldt sig. Det samme har G. Tscherning, Danske Fragtmænd og Fakta. Vil dit firma også gerne være med, så send en mail til raadhuscup@charlottekvarteret.dk eller ring til Anders Hagedorn på 20 84 85 41, senest den 10. september.

Rådhus Cup 2018 begynder kl. 16.00 og slutter med finale kl. 18. Det koster ikke noget at være med, og der er endda mad og drikke. 

bold 2

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.