Udgivet d. 20. november 2020

Nyt medlem: Racehall København A/S. 

Er du i tvivl, om du kan give medarbejderne en corona-sikker afslutning på det turbulente 2020, så har vores nye medlem Racehall København måske løsningen. Som verdens største indendørs gokartbane på ca. 10.000 kvadratmeter er der i hvert fald ikke problemer med at overholde reglerne om højst 1 gæst pr. 4 kvadratmeter (reglerne for sektorpartnerskaber).

– Inde i hallen kan vi uden problemer havde alle vores 36 gokarts i gang med grupper op til ti personer. Og oppe i restauranten, Sallie’s Race Lounge, tager de imod grupper á ti personer og har plads til ni grupper. Altså kan op til 90 personer blive bespist på én gang, oplyser Flemming Grene Thomsen, CEO i Racehall København.

Ræs og ris a la mande
En af de pakkeløsninger, man kan købe i november-januar, omfatter julerace og burger. Her kan op til 36 personer få 30 minutters race inklusive personligt sikkerhedsudstyr, Driver’s License, burger med andekød, pommes frites, øl/vand og en Sallie’s ris a la mande.

– Racerløbet er vores F1 Style med først 10 minutters kvalifikation, hvorefter deltagerne lines op til finalen med den bedste fra kvalifikationen i Pole Position. Finalen varer 20 minutter. Hele arrangementet koster 599 kr. pr. person, og der kan tilkøbes pokaler, champagne og trøstepræmier, bemærker Flemming Grene Thomsen.

Ræs

Go – stop – go – slow down
Racehall København åbnede i februar og fik en forrygende start. Men allerede i marts satte corona en stopper for festen med lukning frem til begyndelsen af juni.

– Vi genåbnede med en tom kalender, men kom hurtigt op i omdrejninger og havde faktisk en fornuftig sommer med mange besøgende. Første del af efteråret gik også okay, indtil de nye stramninger satte ind. Selv om vi har kvadratmeter nok til at kunne have alle karts i brug, trods restriktioner, kan vi godt mærke, at folk er mere tilbageholdende, også i vores Racehall i Aarhus. Men vi er tålmodige ejere og er her stadig, når corona er væk, lover Flemming Grene Thomsen (foto).

Flemming

Gokart er for alle
De gæster, som besøger Racehall København i Taastrup, er en god blanding af firmaer, private grupper og familier.

– Det matcher meget godt vores motto ”Gokarting 4All”. Vi har i sommer lanceret et nyt produkt med en halv times familieræs til familier med børn under 15 år. Det har været en stor succes, godt hjulpet af at vi har hele 14 børne-gokarts og også en twincart, hvor mor eller far kan sidde med, hvis barnet er under 90 cm højt, fortæller Anne Charlotte Jensen, Sales & Marketing Director.

børnehold

Gokartklub for børn – og for voksne
Børn er der også masser af hver søndag formiddag – gerne mellem 60 og 70 – når Børnenes Gokart Klub træner og kører Grand Prix.  Klubben for børn under 18 år er den største i Danmark.

– Flere andre gokartklubber bruger Racehall. Vi har i tre måneder også haft vores egen klub, hvor voksne mødes og træner i et koncept, der meget ligner børnenes. De betaler pr. måned, og så mødes de en gang om ugen. Det fungerer rigtig godt, og de bliver bedre og bedre. De har allerede kappet 10 sekunder af omgangstiden, siger Anne Charlotte Jensen med et smil.

Flere voksenhold på vej
Voksenklubben er så stor en succes, at der i det nye år oprettes tre hold mere, mens det eksisterende hold får elite-status.

– Jeg skal ikke skjule, at der er en vis overvægt af mænd, og at gennemsnitsalderen er 40+. Men vi opretter også meget gerne et hold for kvinder. Så bare kom frisk, lyder det fra Anne Charlotte Jensen.

Hun gør også opmærksom på, at i disse tider, hvor mange virksomheder har deres medarbejdere siddende hjemme, er Racehall København en mulighed for interne events som teambuilding og udvikling under sikre forhold med sjove oplevelser og god mad.

Selfie

Racehall København A/S

Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup

Telefon 86 28 01 70

cph@racehall.com

www.racehall.com

Bestyrelse
Racehall København var tidligere på året vært for et bestyrelsesmøde i Erhvervsforum, hvor Flemming Grene Thomsen viste rundt i den helt nye hal.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.