Udgivet d. 24. september 2018

Vores medlem Danske Fragtmænd Express sender over 100 af deres chauffører på gaden som nyuddannede Hjertepiloter de kommende måneder. Det sker i takt med, at alle deres chauffører uddannes i førstehjælp, og bilerne udstyres med hjertestartere.

De første chauffører fra Danske Fragtmænd Express med hjertestartere er allerede aktive. I første omgang kører de på Sjælland, men efterhånden som ordningen rulles ud i resten af landet, vil chaufførerne være klar til at træde til overalt, hvor de færdes på de danske veje.

Chauffører uddannet i førstehjælp
– Vi er stolte af, at vores vognmænd har taget tilbuddet om at blive Hjertepiloter til sig og påtager sig et ansvar i bestræbelserne på at redde liv og gøre noget for andre. I de kommende måneder sender vi de første Hjertepiloter ud på de danske veje. Det er chauffører, som er uddannede i førstehjælp og udrustet med egne hjertestartere.  Jeg håber, at andre vil følge vores eksempel, siger salgsdirektør Jesper Laugesen fra Danske Vognmænd Express i Høje-Taastrup.

– Tilbuddet til vognmændene er blevet modtaget positivt. Der er en stor interesse for at blive Hjertepilot og kunne gøre en forskel og redde liv. Chaufførerne glæder sig til, at ordningen rulles ud i hele landet, oplyser Jesper Laugesen.

Læs hele pressemeddelelsen

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.