Udgivet d. 21. september 2020

Nyt medlem: SIGNPROOF.

Marck Hvorslev har en bred erfaring og indsigt i skiltebranchen med mere end 20 års fra forskellige vinkel til skiltning. da han for fem år siden etablerede firmaet SIGNPROOF var det med den vision om at være total leverandør til kunden.

Marck startede sin karriere indenfor branchen ved at være en del det danske agentur Tynddal, som producerede innovative skilte, patenterede i hele verden baseret på første generation af LED. Han har været salgschef hos en dansk producent af facadeskilte og terrænskilte til kunder som Louis Nielsen, Telenor, Fields og Waves. Og han har arbejdet med POS-materiale og folie til butikker.

– Sidste ansættelse var hos en B2B møbelvirksomhed inden for Horeca, som også ville sælge skilte til sine kunder. Jeg fik frie tøjler til at etablere en skiltevirksomhed, hvor jeg kunne arbejde med alle møbler telte, parasoller, der kan printes eller trykkes på, og jeg fik udviklet nye produkter til deres palet, blandt andet eventpakker med telte og inventar til stande osv., fortæller Marck Hvorslev.

Du kan brande dig på alt
Så det var med en basal viden om næsten alle materialer inden for skiltning, at han satte SIGNPROOF i søen sidst i 2015.

– Min forretning lever på at levere høj kvalitet til fair pris og til tiden samt rådgivning på den optimale synlighed af ud fra kundens behov. Jeg arbejder 360 grader rundt og vil gerne være kundens totalleverandør af alle former for skilte/ branding relateret produkter fx facadeskiltning, foliering af biler, vinduer og gulve, messeskiltning, kampagne/event-skiltning, telte, parasoller – ja kort sagt alt, hvad du kan bruge til at få dit budskab ud og brande dig selv på, om det så er en gulvmåtte eller en flaskekøler.

Cross over

Internationale og lokale kunder
Fra kundelisten nævner Marck Hvorslev blandt andre Toms Gruppen, UN City i Københavns Nordhavn, Lamborghini, Legoland, Coca-Cola, Hovedstadens Bygningsentreprise og lokalt bl.a. Østerparkens Apotek og Domapoteket i Roskilde.

– Mange kunder og opgaver får både gennem mit netværk samt canvas. Og så får jeg en del ordrer, når jeg poster en case eller et relevant produkt på LinkedIn.

Marck Hvorslev er stolt over kvaliteten af de løsninger, han leverer, og over at kunne dække hele viften, så kunderne kan nøjes med én leverandør. På den måde opstår der med tiden et gensidigt kendskab, hvor han også kan rådgive kunden.

– Jeg har bygget min virksomhed op om at have nogle pålidelige og dygtige samarbejdspartnere, der kan levere til tiden og i den rette kvalitet. Min opgave er at sælge, og dér er jeg skarp på at beskrive løsningen for kunden. Jeg tror også, at jeg har et ret godt navn i branchen. Selv om jeg er en enkeltmandsvirksomhed, var jeg en af tre indbudte, da TDC i 2016 skulle transformere alle sine butikker til YouSee-brandet. Jeg fik ikke opgaven, men det var alligevel noget af en anerkendelse bare at blive spurgt.

Skiltet skaber synlighed
I de år, hvor Marck Hvorslev har været i skiltebranchen, er teknologien på mange områder gået frem med stormskridt, og næsten alt, hvad der kan digitaliseres, er blevet det. Men han er overbevist om, at skiltene også har en plads i fremtiden.

– En hver forretning vil altid have et behov for skiltning på den ene eller anden måde. De digitale løsninger vil være et supplement til den fysiske skiltning, vurderer han.

Marck 2
Da Marck Hvorslev blev selvstændig for fem år siden. tænkte han, at firmaet skulle hedde noget med MH og lagde fem logoer med det ud på LinkedIn for at høre, hvad netværket syntes om dem. En grafiker svarede, at de ikke var skarpe nok og foreslog i stedet navnet Signproof kombineret med den farverige stjerne, der tilsammen udgør et genkendeligt logo og også fungerer internationalt.

SIGNPROOF
Drosselvej 16, 2630 Taastrup
Tlf. 61 26 96 33
mhv@signproof.dk
https://signproof.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.